- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.621
değişik yeşilliklere ben de bayılıyorum özellikle bu ara reyhan ve naneye sardım. salataya biraz ekleyince müthiş bir lezzet veriyor bence cokacimcoook
normal salata sosuna biraz hardal katıyorum ben çok yakışıyor, hatta tuz atmaya gerek kalmıyor. gerçi hardalın kalorsi ne kadar bilmiyorum ama 1 çay kaşığından bişey olmaz diyip ekliyorum ben sempatiksalakcinni
değişik yeşilliklere ben de bayılıyorum özellikle bu ara reyhan ve naneye sardım. salataya biraz ekleyince müthiş bir lezzet veriyor bence cokacimcoook
normal salata sosuna biraz hardal katıyorum ben çok yakışıyor, hatta tuz atmaya gerek kalmıyor. gerçi hardalın kalorsi ne kadar bilmiyorum ama 1 çay kaşığından bişey olmaz diyip ekliyorum ben sempatiksalakcinni[/QUO
ben hiç nane reyhan falan denemedim
marul göbek biliyorum :))))
bide akdeniz yeşilliği var görüntüsü güzel ama öyle tadı yok pek
Bu akdeniz yeşilliğini bilemedim yaaa nasıl bişey kiii
hani biz biraz kg luyuz ya (biraz) hani kendinize özen göstermeme kendinizi salma durumunuz var mı sizde gerek giyiminiz gerek makyaj gerek saç herşeyiyle CADIARZU
Bu akdeniz yeşilliğini bilemedim yaaa nasıl bişey kiii
aynı kıvırcık gibi aralarda kahverengiler var :))
yaa açıkçası ben bi alışverişe gittiğimde morelim bozuk birşekilde geri dönüyorum hiç bir şey almadan kendime hiç bir şeyi yakıştıramıyorum oyüzden alışveriş yapmıyorum çok uzun zamandır bu aralarda herkes bana kendimi çok saldığımı söylüyor hatta eşini elinde tut bilmem ne diyolar canım sıkılmaya başladı bu duruma
ya bide kızlar ben kendimi hep çok yorgun hissediyorum hiç bir şeye yetişemiyormuş gibi iş var çocuk var ev temizliği çamaşır ütü falan doğrusu gerçekten eşime hiç zaman ayırmıyorum
yaa açıkçası ben bi alışverişe gittiğimde morelim bozuk birşekilde geri dönüyorum hiç bir şey almadan kendime hiç bir şeyi yakıştıramıyorum oyüzden alışveriş yapmıyorum çok uzun zamandır bu aralarda herkes bana kendimi çok saldığımı söylüyor hatta eşini elinde tut bilmem ne diyolar canım sıkılmaya başladı bu duruma
ya bide kızlar ben kendimi hep çok yorgun hissediyorum hiç bir şeye yetişemiyormuş gibi iş var çocuk var ev temizliği çamaşır ütü falan doğrusu gerçekten eşime hiç zaman ayırmıyorum
hzılı kilo alan insanların çoğunda sende ki durum yaşanıyor ben evlendikten sonra 1,5 sene içinde 12 kilo aldım. haliyle bedenim 2 beden arttı. eskiden gidip 38 beden ararken 42 istemek insanın gücüne gidiyor tabi. bu yüzden ben kesinlikle pantolon almıyordum :sinifsinif:
sadece bluz kazak tarzı bişeyler alıyordum. :kedi:
ama bu işi komple kendini salıcak hale getirmemek lazım. zaman zaman ufak bunalımlar olur ama bunu genele yaymamak lazım. haticenin dediği çok doğru biraz tombik olsak da elbetteki hala güzeliz boshayallersmile
haftasonu çalışmıyorum ama eşim çalışıyor ama çocuk olduğu için hiç uyuyup dinlenemiyorum
Ya şekerim sıkma canını 1 aya kadar bariz bi şekilde zayıflarsın bu gidişle bence. Zaten kilo verdikçe öz güvenin de yerine gelecektir.sen kendin için bişeyler yap bence ne bileyim saçının rengini değiştir mesela
Sen moralini bozup yemeğe saldırma sakın bunların hepsi geçecek hiç bi şeyi kafana takma