Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Canım hardal kullanmadığımdan bilmiyorum ama kalorili diye biliyorum. 1çk. dan bir şey çıkmaz.
Ben de tuz katmıyorum. Sirkenin tuzu yetiyor.

oyelkencim hiçbi zaman öz güvenimi kaybetmedim kendimi kiloluyum diye salıp bırakmadım her zaman makyajıma ve kıyafetime özen gösteririm tombişsek tombişiz canım ne var bunda hep de dikkat çekmeyi başarırım dış görünüşümle yani .Yoksa sen bunları kendine sorun mu ediyorsun

hani biz biraz kg luyuz ya (biraz) hani kendinize özen göstermeme kendinizi salma durumunuz var mı sizde gerek giyiminiz gerek makyaj gerek saç herşeyiyle CADIARZU

Ben kilolu iken de kendimi salmadım. Makyajı zaten mecbur kalmadıkça yapmam.
Giyimim zaten hep spor. Sporu hiç hayatımdan çıkarmadım.
Öğünlerimde sağlıklı besleniyordum ama aralardaki aburcuburlar, tatlılar beni bitirdi.
Bel ve basende fazlalıklar oluştu. Onları da bol giyip kapatıyordum.
Göbek sorunum hiç olmadı çok şükür.
Yüzüm de hiç değişmediğinden kimse farketmedi bile ne aldığımı ne de verdiğimi annemden başka.

yaa açıkçası ben bi alışverişe gittiğimde morelim bozuk birşekilde geri dönüyorum hiç bir şey almadan kendime hiç bir şeyi yakıştıramıyorum oyüzden alışveriş yapmıyorum çok uzun zamandır bu aralarda herkes bana kendimi çok saldığımı söylüyor hatta eşini elinde tut bilmem ne diyolar canım sıkılmaya başladı bu duruma

ya bide kızlar ben kendimi hep çok yorgun hissediyorum hiç bir şeye yetişemiyormuş gibi iş var çocuk var ev temizliği çamaşır ütü falan doğrusu gerçekten eşime hiç zaman ayırmıyorum

Ya şekerim sıkma canını 1 aya kadar bariz bi şekilde zayıflarsın bu gidişle bence. Zaten kilo verdikçe öz güvenin de yerine gelecektir.sen kendin için bişeyler yap bence ne bileyim saçının rengini değiştir mesela

hzılı kilo alan insanların çoğunda sende ki durum yaşanıyor ben evlendikten sonra 1,5 sene içinde 12 kilo aldım. haliyle bedenim 2 beden arttı. eskiden gidip 38 beden ararken 42 istemek insanın gücüne gidiyor tabi. bu yüzden ben kesinlikle pantolon almıyordum :sinifsinif:
sadece bluz kazak tarzı bişeyler alıyordum. :kedi:

ama bu işi komple kendini salıcak hale getirmemek lazım. zaman zaman ufak bunalımlar olur ama bunu genele yaymamak lazım. haticenin dediği çok doğru biraz tombik olsak da elbetteki hala güzeliz boshayallersmile

ya bide kızlar ben kendimi hep çok yorgun hissediyorum hiç bir şeye yetişemiyormuş gibi iş var çocuk var ev temizliği çamaşır ütü falan doğrusu gerçekten eşime hiç zaman ayırmıyorum

Çalıştığın için zor oluyordur eminim eşini ihmal etme tabiiiki o geliceginde üstüne başına çeki düzen ver saçını makyajını ona özel yaptığını söle hoşuna gidecektir

Sen moralini bozup yemeğe saldırma sakın bunların hepsi geçecek hiç bi şeyi kafana takma

haftasonu çalışmıyorum ama eşim çalışıyor ama çocuk olduğu için hiç uyuyup dinlenemiyorum

valla yorulmakta çok haklısın. ben de çocuk yok ona rağmen nereye yetişeceğimi şaşırıyorum.

sen madem bu gün çalışmak istemiyorsun canın da sıkılıyor. bu gün şöyle bir şey yap. işin müsatse tabi.

kafanı tamamen topla.
hayatında doğru düzgün yapamadığın şeyleri düşün ve onları nasıl yapmak istediğini de düşün. hepsini tek tek yaz.
mesela;
1. zayıflamak istiyorum. bunun için yediklerime dikkat edicem. spor yapıcam.
2. kendimle ilgilenebilmek istiyorum. akşamları kendime yarım saat ayırıcam. bu sürede tırnaklarımı törpülerim. oje sürerim. cilt bakımı yaparım gibi.
3. eşime daha fazla vakit ayırıcam. haftasonu kahvaltıyı hazırladıktan sonra şöyle bir giyin süslen ondan sonra eşini uyandır. sabah sabah karşısında bakımlı fıstık gibi bir hatun görsün. eğer çocuğu bir yerlere bırakam şansı varsa , pazar gününü kendinize ayırın mesela. gezin tozun babaşa birşeyler yapın.

saçımın rengini değiştirdim ama eşim beğenmedi (ilk defa saçıma karıştı)
ben normal de koyu kumralım siyaha kaçıyor saçlarım hep sarı gölgeli yada balyajlıydı açık kahve yaptım bunu eşim hiç beğenmedi
o kızıl yap diyo ama kızılın bana yakışacağını hiç sanmıyorum ve cesaret edemiyorum
ben tekrar sarıya dönmek istiyorum ama her seferinde para vermek te zor geliyor
bu arada saçımı boyatıyorum ama hiç bakmıyorum bunuda itiraf edeyim ne fön ne maşa ne jöle ne bişi hem at kuyruğu herkes sıkıldı saçlarımdan :)

Sen moralini bozup yemeğe saldırma sakın bunların hepsi geçecek hiç bi şeyi kafana takma

ben bütün takıntılarımı atlattım canım. sürekli insanlardan çok zayıflamışsın en güzel olmuş gibi şeyuler duyuyorum bunların üstüne bozuk moral mi kalır :sm_cool:
hatta bu gün bir arkadaşım geçen yaz çekilmiş bir fotoğrafımı getirdi aradaki farka inanamadım baksana şimdi ne kadar hoş olmuşsun dedi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…