Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bilmiyorum ki ama tuhafım acayip morelim bozuk benneyaptımki ortada bir şey yok ama canım çok sıkılıyo söyle çıkıp birşeyler yapmak istiyorum yada eve gitmek istiyorum

Pazarlarda ne çok yeşillik çıkmış. Bu aralar adını bildiğim bilmediğim bir sürü yeşillik alıyorum.
hem salata hem yeşillikler yemeği de daha az yememizi sağlıyor ve doyurucu oluyor.kaydirigubbakcemile2
Tatlı turp da çıkmış onu rendeliyorum, mor lahana, marul, salatalık, domates karıştırıyorum. Üzerine de mor lahananın sirkesinden, azcık da z.yağı. Çok nefis oluyor bence.cokacimcoook
Biberli soğanlı sevenler karıştırabilir. Ben sevmediğimden yiyemiyorum:sinifsinif:
Ayrıca söğüş olarak yeşillikler. Bundan sonra artık beslenme sebze ağırlıklı olur.
Diğer besin gruplarını da ihmal etmeyelim tabii ki.a.s

salatalara z.yağı koyabiliyormuyuz (ben koyuyorum da ) sorcam sorcam hepğ unutuyorum hazır konu açılmışken sorayım

ben de salatamda z yağı kullanıyorum azcık zaten yağı hayatımızdan çıkartırsak bağırsaklarımız çalışmazmış biyerde okumuştum

Pazarlarda ne çok yeşillik çıkmış. Bu aralar adını bildiğim bilmediğim bir sürü yeşillik alıyorum.
hem salata hem yeşillikler yemeği de daha az yememizi sağlıyor ve doyurucu oluyor.kaydirigubbakcemile2
Tatlı turp da çıkmış onu rendeliyorum, mor lahana, marul, salatalık, domates karıştırıyorum. Üzerine de mor lahananın sirkesinden, azcık da z.yağı. Çok nefis oluyor bence.cokacimcoook
Biberli soğanlı sevenler karıştırabilir. Ben sevmediğimden yiyemiyorum:sinifsinif:
Ayrıca söğüş olarak yeşillikler. Bundan sonra artık beslenme sebze ağırlıklı olur.
Diğer besin gruplarını da ihmal etmeyelim tabii ki.a.s

değişik yeşilliklere ben de bayılıyorum özellikle bu ara reyhan ve naneye sardım. salataya biraz ekleyince müthiş bir lezzet veriyor bence cokacimcoook
normal salata sosuna biraz hardal katıyorum ben çok yakışıyor, hatta tuz atmaya gerek kalmıyor. gerçi hardalın kalorsi ne kadar bilmiyorum ama 1 çay kaşığından bişey olmaz diyip ekliyorum ben sempatiksalakcinni

hani biz biraz kg luyuz ya (biraz) hani kendinize özen göstermeme kendinizi salma durumunuz var mı sizde gerek giyiminiz gerek makyaj gerek saç herşeyiyle CADIARZU

değişik yeşilliklere ben de bayılıyorum özellikle bu ara reyhan ve naneye sardım. salataya biraz ekleyince müthiş bir lezzet veriyor bence cokacimcoook
normal salata sosuna biraz hardal katıyorum ben çok yakışıyor, hatta tuz atmaya gerek kalmıyor. gerçi hardalın kalorsi ne kadar bilmiyorum ama 1 çay kaşığından bişey olmaz diyip ekliyorum ben sempatiksalakcinni[/QUO

ben hiç nane reyhan falan denemedim
marul göbek biliyorum :))))
bide akdeniz yeşilliği var görüntüsü güzel ama öyle tadı yok pek

hani biz biraz kg luyuz ya (biraz) hani kendinize özen göstermeme kendinizi salma durumunuz var mı sizde gerek giyiminiz gerek makyaj gerek saç herşeyiyle CADIARZU

kilo vermeye başladığımdan beri bende pek olmuyor artık. ama eskiden çok sık yaşıyordum. sabah bir şeyler deneyip de kendime yakıştıramayınca moralim bozuluyordu saçımı bile taramadan işe geldiğim oluyordu.:eek: son 2 aydır kendimi iyi hissettiğim için daha çok dikkat ediyorum herşeye bayanssulusmile

X