Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ya bide şöyle düşünsenize hepimiz inceciğiz 36-38 beden arasındayız ozaman kutlarız artık bi pasta keseriz bi araya gelip :))))))))

ya bide şöyle düşünsenize hepimiz inceciğiz 36-38 beden arasındayız ozaman kutlarız artık bi pasta keseriz bi araya gelip :))))))))

süper fikir ama pasta yasakkelime

ben size şöyyle süper bi pasta salatası yaparım onu keseriz artık delikafadulden

merhaba kızlarr ben geldim zemuszemus yediklerimi yazıyorum..

sabah: bir dilim kepekli ekmek
kk büyüklüğünde peynir
bir tane domates

öğle: 3-4 tane köfte ve birkaç patatesten oluşan sulu yemek yedim
bir tabakta salata yedim, ekmek yok...

bakalım akşam ne yiycem onu da yazarım az sonra opuyorumnanaktan

ara yapmıyomusun cnm sen

hoşgeldin canım, geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir...
sen yinede yediklerine dikkat edersin canım ama ilaçları ve kiloyu düşünme gamyoncuiremsu unutmamalıyız ki, herşeyin başı sağlık...

ara yapmıyomusun cnm sen

hayır canım yapmadım, hergün yapıcam diyorum ama canım birşey yemek istemiyor...sabah 8 gb kahvaltımı yapıyorum...öğle yemeğini 12.30 gb yiyorum az sonra da akşam yemeğimi yerim...gecede bir kaç bardak yeşil çay içiyorum...yada en geç 8 gb bir tane meyve yiyorum...
canım istemiyor diye yemiyorum ama sağlıksız yaptığım aslında...

oyelken sen bugün neler yedin anlatırmısın
spor yapıyomusun

ben sabah 1 dilim kep.ekmeği küçücük peynir ve 5 tane zeytin yedim şekersiz çay içtim
öğlen de ezogelin çorbası ve 1 dilim kepek ekmeği yedim
şimdide bir tane elma yiyiyorum

olmuşmu :))

ama spor hiç yapamıyorum ben her akşam yürüyüş yapçam diye niyetleniyorum ama işten geldiğinde yorgun oluyorum bişey yapamıyorum ama bu akşam kesin yürüyeceğim bir de hayatımdan asansörü çıkardım şirket içinde artık merdiven kullanıyorum

aslında ara yapmak daha iyi metabolizmayı hızlandırıyorsunuz saat 3 gibi 3 tane kayısı yemek iyiymiş mesela

merhaba arkadaşlar bugün derya baykalın konugu bi diyetisyendi onu izledim ödem attırıcı bi çay tavsiye etti her bünyede etkili olmasada çok faydalı dedi ben denemedim ama aklıma yattı deneyeceğim

1/4 demet (yani çeyrek demet saplarıyla ) maydanoz yarım elma yarım limon kabuklarıyla 2 tane karanfil ve en son 1 tane kabuk tarçın 2 bardak soğuk suya konur beraber kaynatılır dedi
diyette hergün içilebilir dedi

:lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…