Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

annem 17 kilo verdi ki hala devam ediyor alkisalkisalkis .. malesef tek yol terlemek :nazar:

sporsuz,yememek kiloyu koruyo

merhaba arkadaşlar bugün derya baykalın konugu bi diyetisyendi onu izledim ödem attırıcı bi çay tavsiye etti her bünyede etkili olmasada çok faydalı dedi ben denemedim ama aklıma yattı deneyeceğim

1/4 demet (yani çeyrek demet saplarıyla ) maydanoz yarım elma yarım limon kabuklarıyla 2 tane karanfil ve en son 1 tane kabuk tarçın 2 bardak soğuk suya konur beraber kaynatılır dedi
diyette hergün içilebilir dedi

:lepi::lepi:

deneyen olursa bizi de bilgilendirsin :))

yemek konusunda özel bi listesi yok..meyvesini eksik etmez hiç..sebze yer sürekli.ama olay terlemesinde..bisiklet aldık ona :1hug: gece gündüz çeviriyo..ama çok terliyor,öyle böyle degil. 3 ayda 17 kilo verdi hareket sayesinde.. :nazar: kesinlikle spor

yemek konusunda özel bi listesi yok..meyvesini eksik etmez hiç..sebze yer sürekli.ama olay terlemesinde..bisiklet aldık ona :1hug: gece gündüz çeviriyo..ama çok terliyor,öyle böyle degil. 3 ayda 17 kilo verdi hareket sayesinde.. :nazar: kesinlikle spor

annenin kilosu kaçtıki 17yi vermeden önce...kilo vermek bünyeden bünyeye de değişiyo arkadaşlar biliyosunuzki

çiğdemcim hem soru soruyorsun hem gidiyorsun :)))
bir şey soracağım sen bilirsin
benim adımın altında papatya yazıyordu şimdi nilüfer yazıyor o ne ???

günde en az yarım saat yürüsen bile farkı görceksin ..denemeye deger..ve spor yapınca yorgunlugunda gidicektir eminim..insanın sanki hayatı düzene girmiş gibi oluyor ..allah yardımcınız olsun bilmiyorumkismile

günde en az yarım saat yürüsen bile farkı görceksin ..denemeye deger..ve spor yapınca yorgunlugunda gidicektir eminim..insanın sanki hayatı düzene girmiş gibi oluyor ..allah yardımcınız olsun bilmiyorumkismile

evet doğru söylüyorsun senin ihtiyacın yok anlaşılan zayıflamaya :)))

teşekkür ederiz....evet katılıyorum bende işten ne kadar yorgun da gitsem muhakkak en az 30 dk hızlı tempoda yürürüm...

yaa çocuk olunca zor oluyor yani zaten 2-3 saat görebiliyorum onu sonra uyuyo o yüzden onunla vakit geçirmek istiyorum bu zamanda da

annenin kilosu kaçtıki 17yi vermeden önce...kilo vermek bünyeden bünyeye de değişiyo arkadaşlar biliyosunuzki

95 kiloydu başlarken...eed haklısın diyet listelerine baglı kalmak çok zor bu yüzden..birine bi liste uyuyorsa diger kişinin bünyesine uymuyor..ama sporu düzenli yapmanın avantajını gördük sadece..annemde çok denedi bi dolu liste başarılı olamamıştı...kalbi sıkışmaya başlamıştı kilodan :S

kg çok zor yaa insan hayatında bile çoğu şeyi kısıtlıyor
bi kere eğer xl falan olmuyorsa çoğu mağazada beden büyüyüne hep yaşlı işi çıkarıyorlar

X