T
teknik_1_armoni
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.341
annem 17 kilo verdi ki hala devam ediyor alkisalkisalkis .. malesef tek yol terlemek
sporsuz,yememek kiloyu koruyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bugün derya baykalın konugu bi diyetisyendi onu izledim ödem attırıcı bi çay tavsiye etti her bünyede etkili olmasada çok faydalı dedi ben denemedim ama aklıma yattı deneyeceğim
1/4 demet (yani çeyrek demet saplarıyla ) maydanoz yarım elma yarım limon kabuklarıyla 2 tane karanfil ve en son 1 tane kabuk tarçın 2 bardak soğuk suya konur beraber kaynatılır dedi
diyette hergün içilebilir dedi
:lepi::lepi:
annem 17 kilo verdi ki hala devam ediyor alkisalkisalkis .. malesef tek yol terlemek
yemek konusunda özel bi listesi yok..meyvesini eksik etmez hiç..sebze yer sürekli.ama olay terlemesinde..bisiklet aldık ona :1hug: gece gündüz çeviriyo..ama çok terliyor,öyle böyle degil. 3 ayda 17 kilo verdi hareket sayesinde.. kesinlikle spor
evet spor çok önemli ama işte ben bir türlü kalkışamıyorum kendimi hep yorgun hissediyorum
işten kaçta çıkıyosun
çiğdemcim hem soru soruyorsun hem gidiyorsun :)))
bir şey soracağım sen bilirsin
benim adımın altında papatya yazıyordu şimdi nilüfer yazıyor o ne ???
günde en az yarım saat yürüsen bile farkı görceksin ..denemeye deger..ve spor yapınca yorgunlugunda gidicektir eminim..insanın sanki hayatı düzene girmiş gibi oluyor ..allah yardımcınız olsun bilmiyorumkismile
günde en az yarım saat yürüsen bile farkı görceksin ..denemeye deger..ve spor yapınca yorgunlugunda gidicektir eminim..insanın sanki hayatı düzene girmiş gibi oluyor ..allah yardımcınız olsun bilmiyorumkismile
sanırım attığın mesajların sayısıyla ilgili 150yi geçmiş attığın mesajlar
sanırım attığın mesajların sayısıyla ilgili 150yi geçmiş attığın mesajlar
evet canım attığın mesajla sana rütbe veriyo en düşük papatya sonra nilüfer nergis diye gidiyo tabi sen bişey yazmazsan...
annenin kilosu kaçtıki 17yi vermeden önce...kilo vermek bünyeden bünyeye de değişiyo arkadaşlar biliyosunuzki