Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

günaydın arkadaşlar...nasılsınız bugün

dün yediklerimi yazmak istiyorum
sabah
1 kk peynir
salatalık domates
4-5 zeytin
1.5 dilim kepek ekmek
ara
1 elma
öğlen
yoğurtlu ıspanak 1 dilim ekmek
ara
portakal
akşam
patlıcan yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
ve elma
tabi2lt su+sabah ve akşam aç karnına sandaloz+sirkeli su ve mate çayı

Son düzenleme:

günaydın bence harika :)))

bence olmaz yarım simit falan yesen olmuyomu acaba tabi senin bileceğin bişey

ya bi gece önceden hazırlıyorum ne yiceksem ertesi gün işe götürüyorum bu sabah evde unuttum hazırladıklarımı benneyaptımki

yakınımda simit alacağım biyer yok o yuzden bugünlük elma olsun napalım cokacimcoook

ya kızlar varya ben valla incelmişim yaa hafta sonu bana dar olan kotumu çoooook rahat bi şekilde giydim zemuszemus

evet muhteşem...ama kilo almak çok kolay nasıl kilo aldığını anlamıyorsun bile
ama vermek çok zor

%100 katılıyorum..ben 2 senelik evliyim ve 63 ten 77ye çıkmayı başardım :teytey:
o kadar çok abur cubur geceleri fast food yerdikki klava:
şimdi düşünüyorumda ne kadar aptalmışım -tatlicadiarzu-

%100 katılıyorum..ben 2 senelik evliyim ve 63 ten 77ye çıkmayı başardım :teytey:
o kadar çok abur cubur geceleri fast food yerdikki klava:
şimdi düşünüyorumda ne kadar aptalmışım -tatlicadiarzu-

ben 55 le fln evlendim galiba birden 70 oldum tam diyet yapmaya karar vermişken hamile kaldım hamileyken 90-95 fln oldum acayip şiştim şimdi 79 dum 77 ye düştüm hedefim 60 kg ama çok yolum var gibi insan sıkılıyor bir zamandan sonra diyet yapmaktan ama şimdi yaz da deliyor oyüzden daha kararlıyım

işte bende bu duruma düşmemek için kilo vermeye çalışıyorum...hamile kalınca ister istemez kilo alıyosun 90 95 kg kendimi hayal edemiyorum eyvahedigeldismile

en çok bu yüzden kilo vermeyi istiyorum 60a düşsem 20kg max. hamileyken alsam 80kg olurum
boyum uzun olduğu için top gibi olmuyorum zaten kaldırabilirim 80 i

sen doğumdan eve gittiğinde kaç kilo eksildin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…