Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

merhaba hoşgeldin...bence çok diyet yapmamalısın bitkin düşebilirsin bence çocuğunu emzirmeye çalış sütün gelsin diye uğraş bende 2 sene önce doğum yaptım bolbol yeşillik ve su içebilirsin bunlar süte etkili sebze yemekleride tabi ki
çocuğunuda sağlıklı bir şekilde büyütmen dileğiyle...

binbirrenkcim abarttığım birşey yok dimi yani çok yemedim bilmiyorumkismile ayy içim hiç rahat olmadı bugün...cezalık bir durumum varsa seve seve çekerim cezamı mafoldumben

Hayır canım miktar olarak abartılı değil de sabah poğaça yerine daha sağlıklı beslenebilirdin.
Protein ve vitamini de menüne katabilirdin. Ara öğünlerin yok. Yani beslenmemizde miktara dikkat ettiğimiz kadar dengeli olmasına da önem vermeliyiz.:hulya:

İşte bende bezginlik çok oldu. Bazen boşver diyorum bazen abur cubur yediğimde üzülüyorum. Karar verme mekanizmam çöktü. Ömrüm diyetle geçti senağlamasenağlama

aynıyz cnm.bende nerdeyse 3 aydr böleyimm..cnm çok bişey istiyor mesela uff bıktm bu diyetten deyip yiyiyorum sonrasnda üzülceğimi bile bile...sonrasnda üzülüyorum.başla boz başla boz yoruldum bende:gitme:

tamam canım tşkr ederim içimi rahatlattın opuyorumnanaktan yarın çok dengeli beslenicem kaydirigubbakcemile5

ıyi geceler kızlar kimsecikler yok bu gün burda. Ben de yeni 40 dk aerobiğimi yaptım .50 mekiğimi de çektim (Cezamı yani) ve geldim .nerdesiniz bakalım

GÜNAYDINN ARKADAŞLAR
beni merak etmişsinizz çok teşekkürlerra.s.
cumartesi pazar yatılı misafirlerim vardı.
dün ise dr.a gitmem gerekiyordu
kullanmam için bana ilaçverdi ama kilo aldırabilirmişş..:çok üzgünüm:
neyse kızlar ben elimden geleni yaparımm
pes etmek yokklmaz:
cezamı ögrenemedim nedir50 mekikmikii:kedi:

günaydın geçmiş olsun önemli birşey yoktur inş..

geçmiş olsun opuyorumnanaktan canım inşallah aldırmaz

evet canım 50 mekik :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…