- 19 Mart 2010
- 14.169
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.221
merhaba arkadaslar bende araniza katilabilirmiyim :),ben 3 bucuk ay önce dogum yaptim 79 la cikdim hastaneden suan 71.800 olmusum ,ayda 2 kilo anca verebiliyorum ,emzirdiigm icin herseyden azar azar 3-4 kasik anca yiyorum 2 litre ilik su iciyorum elma sirkesi birde sabahlari,biraz kilo vermem hizlanmasi iicn ne yapmaliyim fikirleriniz varmi,birde haftanin 3 günü spor salonundayim ama kilom hep ayni ....
binbirrenkcim abarttığım birşey yok dimi yani çok yemedim bilmiyorumkismile ayy içim hiç rahat olmadı bugün...cezalık bir durumum varsa seve seve çekerim cezamı mafoldumben
İşte bende bezginlik çok oldu. Bazen boşver diyorum bazen abur cubur yediğimde üzülüyorum. Karar verme mekanizmam çöktü. Ömrüm diyetle geçti senağlamasenağlama
Hayır canım miktar olarak abartılı değil de sabah poğaça yerine daha sağlıklı beslenebilirdin.
Protein ve vitamini de menüne katabilirdin. Ara öğünlerin yok. Yani beslenmemizde miktara dikkat ettiğimiz kadar dengeli olmasına da önem vermeliyiz.:hulya:
tamam canım tşkr ederim içimi rahatlattın opuyorumnanaktan yarın çok dengeli beslenicem kaydirigubbakcemile5
yaaa kızlar zambak nerelerde acabaa
slm ben varım
GÜNAYDINN ARKADAŞLAR
beni merak etmişsinizz çok teşekkürlerra.s.
cumartesi pazar yatılı misafirlerim vardı.
dün ise dr.a gitmem gerekiyordu
kullanmam için bana ilaçverdi ama kilo aldırabilirmişş..:çok üzgünüm:
neyse kızlar ben elimden geleni yaparımm
pes etmek yokklmaz:
cezamı ögrenemedim nedir50 mekikmikii:kedi:
GÜNAYDINN ARKADAŞLAR
beni merak etmişsinizz çok teşekkürlerra.s.
cumartesi pazar yatılı misafirlerim vardı.
dün ise dr.a gitmem gerekiyordu
kullanmam için bana ilaçverdi ama kilo aldırabilirmişş..:çok üzgünüm:
neyse kızlar ben elimden geleni yaparımm
pes etmek yokklmaz:
cezamı ögrenemedim nedir50 mekikmikii:kedi:
slm hatice nbr dün birisi tablon hatalı dedi bana gördün mü ?
canım düzeltelim istersen Şeniz
ben nasıl düzeleceğini bilmiyorum istersen tarif et bana yada sen düzelteceksen 77 kg yum
tamam canım yapayım resim gene aynımı olsunguclubacismile