Ağaca bağla diyecem ağaçlarda yerinden sökülmüş. Evde kal TürkiyeUçmaca, yuvarlanmaca bir arada
Öyle oldu aynen ,zaten dışarı çıkınca rüzgar destekli 2 dk variyorsun her yereAğaca bağla diyecem ağaçlarda yerinden sökülmüş. Evde kal Türkiye
Canım biz sadece ana başlık yapıyoruzşöyle bir şey de olabilir bence. hem değişik olur: kuru meyveli, kuru yemişli, çikolatalı falan top ve bar çeşitleri
Yoo dostum ciddi olamazsınşöyle bir şey de olabilir bence. hem değişik olur: kuru meyveli, kuru yemişli, çikolatalı falan top ve bar çeşitleri
Felaket valla. Allah korusunÖyle oldu aynen ,zaten dışarı çıkınca rüzgar destekli 2 dk variyorsun her yere
şöyle bir şey de olabilir bence. hem değişik olur: kuru meyveli, kuru yemişli, çikolatalı falan top ve bar çeşitleri
niye ki? farkı olur aslındaYoo dostum ciddi olamazsın
Amin Zano'm, hala sersemliği geçmediFelaket valla. Allah korusun
Kafalar karışmış lodosun etkisi herhal
Kafalar karışmış lodosun etkisi herhal
Yapınca olur tabi ama ana temalı oluyor geneldeniye ki? farkı olur aslında
Aşkom ya ben de seni anlatmak isterdim ama heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yokEvet aşkom
Oysa senin için çok bir şeyde söylemedim. Sadece yarışmaya bakış açını, tarzını anlattımDevam etsem ooooo
yağmurda dışarı çıkmak çok sorun oluyor. ister yaya, ister özel araçla, ister toplu taşımla hiç farketmiyorBir yağmur yağdı İstanbul trafiği felçsabahtan beri kaç kere git oraya git buraya çocukların peşinde .
Yarın da böyle olursa yollamayacağım be okula başım ağrıdı
Kesinlikle böyle yağmurlarda tatil olsunyağmurda dışarı çıkmak çok sorun oluyor. ister yaya, ister özel araçla, ister toplu taşımla hiç farketmiyor
Cok felaket yaaBir yağmur yağdı İstanbul trafiği felçsabahtan beri kaç kere git oraya git buraya çocukların peşinde .
Yarın da böyle olursa yollamayacağım be okula başım ağrıdı
Burdada öyle ,hiç durmadan yağıyor yağmur sabahtan beri ,arada daha da birden şiddetleniyor,göz gözü görmüyorduCok felaket yaa
Burasıda sabah kıyamet koptu gökgurültü falan allahımm sandalyelerim yamuldu ucuştu biyerlere ustlerine otomobil örtüsü almistım onu sermistim masanın ustüne ağırlık birsey olmasaydı oda uctu gitmisti
Bari okullar tatil olsa yaa bi kar gunundede olmuyo bitekBurda da öyle ,hiç durmadan yağıyor yağmur sabahtan beri arada daha da birden şiddetleniyor,göz gözü görmüyordu
Okul gelin erken alın dedi akşam beş buçuğa doğru böyle devam ederse ederler belkiBari okullar tatil olsa yaa bi kar gunundede olmuyo bitek