Amann iyi varii ama heryere ucuşmuşunuzdurr cok felakettOkul gelin erken alın dedi akşam beş buçuğa doğru böyle devam ederse ederler belki
Araba ile gittim aldım ama herkes de öyle yaptığı için bu seferde araba trafiği + insan trafiği ne park edecek yer ne geçecek yer zor buluyorsun okul yolları iyice tıkanıyor nerede ise yarı yola kadarAmann iyi varii ama heryere ucuşmuşunuzdurr cok felakett
Bazı kekler tahminimden daha az oy almış ben de şaşırdımben kesin erikli kek kazanır diyordum ama cocostar çok tercih edilmiş
Aşkom yaAşkom ya ben de seni anlatmak isterdim ama heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yok
Buna bende şaşırdımBazı kekler tahminimden daha az oy almış ben de şaşırdım
Ben yapılmadan Cocostarı bekliyordum. Sunumu iyi olursa iyi oy alır diye düşünüyordum. İlk iki beni şaşırtmadı. Gerçi ilkler beklediğim gibi oldu.ben kesin erikli kek kazanır diyordum ama cocostar çok tercih edilmiş
Evet memnunum katılırım bana hitap eden bi kategori olursa ve sunum yapmak falan zor gelmezse askskdkdlfllfBuna bende şaşırdım
Bazı kategorilere en çok sunuma bakılıyor. Bazılarında sevdikleri tat+ sunum etkili oluyor. Kek tarifleri öyle oldu. Özellikle sevdikleri kekler ağır bastı
Yarışmaya katıldığın için memnun musunTekrar katılır mısın
Yok yok o konuda emin olabilirsin.Şahısa oylar bildirim öncesi gelen oylar oluyor. Sonrası hep bildirimden.Evet memnunum katılırım bana hitap eden bi kategori olursa ve sunum yapmak falan zor gelmezse askskdkdlfllf
Ne bileyim bazı çok güzel kekler var mesela aldığı oy çok az. Acaba oylar eurovisiondaki gibi şahısa mı veriliyor dedim kendi kendime
Şahisa değildir ya. Ben mesela gelirdim sevdiğim şeylere ya da sunumu güzel olanlara oy verirdim. Hâlâ da öyleyimEvet memnunum katılırım bana hitap eden bi kategori olursa ve sunum yapmak falan zor gelmezse askskdkdlfllf
Ne bileyim bazı çok güzel kekler var mesela aldığı oy çok az. Acaba oylar eurovisiondaki gibi şahısa mı veriliyor dedim kendi kendime
Zevk meselesi demek ki ya bazı kekler demek ki herkese hitap etmiyorŞahisa değildir ya. Ben mesela gelirdim sevdiğim şeylere ya da sunumu güzel olanlara oy verirdim. Hâlâ da öyleyim
En çok beni beğeniyorŞahisa değildir ya. Ben mesela gelirdim sevdiğim şeylere ya da sunumu güzel olanlara oy verirdim. Hâlâ da öyleyim
Ben her zaman çikolatalı şeylere öncelik veririm çünkü çok severim. Tadını bilmediğim ama sunumu çokzel olduğu için oy verdiğim tarif de çoktur. Tabii zevk meselesi.Zevk meselesi demek ki ya bazı kekler demek ki herkese hitap etmiyor
Bir ara da hep Margaret'a verirdimEn çok beni beğeniyor
Benim de oylarımdan biri çikolatalı olandı ben de çok severimBen her zaman çikolatalı şeylere öncelik veririm çünkü çok severim. Tadını bilmediğim ama sunumu çokzel olduğu için oy verdiğim tarif de çoktur. Tabii zevk meselesi.
seninki hangisiydi unuttumYok yok o konuda emin olabilirsin.Şahısa oylar bildirim öncesi gelen oylar oluyor. Sonrası hep bildirimden.
Bende birkaç kekin oyuna çok şaşırdım. Ben bile çok oy aldım
Patatesli tuzlu cakeseninki hangisiydi unuttum