İnşallah orişim yaaabir sorun yoktur umarım canımm saglıkla buda gecsın inşallah
Sen hala kek mi yapabiliyon iki çocukla yoksa püü banaiyiyim bende seni gordum daha ıyı oldum
4 oy ne kıaaaz kek kırmızi çizgim diye mi oldu böyle? Nerden bildiniz?
iyiyim bende seni gordum daha ıyı oldum
Çok teşekkür ederim ablacımHerkese başarılar diliyorumEllerinize emeklerinize sağlık yine çok güzel tarifler var, ki kek bizim evde ekmek gibi su gibi bir şey, eşim utanmasa damardan alacak o derece, topiğe ilk mesajımda evde ıslak kekle üzümlü kek vardı şimdi limonlu kek var
Buradaki tariflerin hepsine oy versem kesmezdi ama 4 oyum vardı
Nevreste patatesli kekle golü atmışsın ben de dereotlu peynirlisini yapıyorum zaman zaman, tam bir peynir canavarı olduğum için peynirli keke bayılıyorum
Aslında her tarifin konusunda dilimlenmiş halleri varBir eleştiri yapabilir miyim?
İnanılmaz güzel görünüyor ve hepsini bir bir bayılarak yerim ellerinize sağlık ama kekin içini görmeden olmaz ki?
O sebeple oy hakkımı bunları eleyerek, iç pişmesini de gördüğüm, homojen kabaran, ıslaklık bulunmayan şeklinde kullandım.
Hepsinin leziz olduğuna şüphem olmasa da kekte en önemli şeydir yahu içi
Evet bebeyim,sana özel cagri yaptımJenna16 aşko beni mi çağırdın ?
O tarayıcıyı siteye salan benim. Patron duyarsa siteden atar benitelif hakkı sende galiba