Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Amann iyi varii ama heryere ucuşmuşunuzdurr cok felakett
Araba ile gittim aldım ama herkes de öyle yaptığı için bu seferde araba trafiği + insan trafiği ne park edecek yer ne geçecek yer zor buluyorsun okul yolları iyice tıkanıyor nerede ise yarı yola kadar 😒

Bazı kekler tahminimden daha az oy almış ben de şaşırdım
Buna bende şaşırdım🤗
Bazı kategorilere en çok sunuma bakılıyor. Bazılarında sevdikleri tat+ sunum etkili oluyor. Kek tarifleri öyle oldu. Özellikle sevdikleri kekler ağır bastı🥰

Yarışmaya katıldığın için memnun musun🤗Tekrar katılır mısın🤗

Buna bende şaşırdım🤗
Bazı kategorilere en çok sunuma bakılıyor. Bazılarında sevdikleri tat+ sunum etkili oluyor. Kek tarifleri öyle oldu. Özellikle sevdikleri kekler ağır bastı🥰

Yarışmaya katıldığın için memnun musun🤗Tekrar katılır mısın🤗
Evet memnunum katılırım bana hitap eden bi kategori olursa ve sunum yapmak falan zor gelmezse askskdkdlfllf
Ne bileyim bazı çok güzel kekler var mesela aldığı oy çok az. Acaba oylar eurovisiondaki gibi şahısa mı veriliyor dedim kendi kendime 😂

Evet memnunum katılırım bana hitap eden bi kategori olursa ve sunum yapmak falan zor gelmezse askskdkdlfllf
Ne bileyim bazı çok güzel kekler var mesela aldığı oy çok az. Acaba oylar eurovisiondaki gibi şahısa mı veriliyor dedim kendi kendime 😂
Yok yok o konuda emin olabilirsin.Şahısa oylar bildirim öncesi gelen oylar oluyor. Sonrası hep bildirimden.
Bende birkaç kekin oyuna çok şaşırdım. Ben bile çok oy aldım🤷

Şahisa değildir ya. Ben mesela gelirdim sevdiğim şeylere ya da sunumu güzel olanlara oy verirdim. Hâlâ da öyleyim 😁

Zevk meselesi demek ki ya bazı kekler demek ki herkese hitap etmiyor 🤷🏻‍♀️
Ben her zaman çikolatalı şeylere öncelik veririm çünkü çok severim. Tadını bilmediğim ama sunumu çokzel olduğu için oy verdiğim tarif de çoktur. Tabii zevk meselesi.

X