Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Aslında her tarifin konusunda dilimlenmiş halleri var🤗
Görseli daha iyi olanları seçip oylamaya sunuyoruz.
Biz Yemek Bölümü olarak çok emek veriyor ve konular açıyoruz.
Çok istiyoruz bildirim gelmeden açılan konularımız incelesin, olumlu olumsuz eleştiri yapılsın veya hiç yoktan beğeni yapılsın. Ama olmuyor.
Bunu sizin mesajınıza istinaden tüm kadınlar kulübü üyelerine söylemek istiyorum.
Ciddi bir emek var :KK9:
Oylamaya katıldığınız için ayrıca teşekkür ederiz 🤗
Yahu biz sadece yazmaya bile üşeniyoruz, katılımcılar hem yapıyor hem görselliyor hem anlatıyor, ardından sizlere yolluyor.
Az önce onu düşündüm, sadece şu sayfayı anketi düzenlemek, yasakları elemek ardından hazır halde bizlere sunmak kaç saat pc başında oturmayı gerektirmiştir, kaç gün gece almıştır diye.
Hem sizin hem katılımcıların özverisi müthiş.
İşte ondan dedim ya bunca emek ama içini göremiyorum diye.
Bazı ürünler maalesef görselliğin ön planda olması adına bu söylediğim detayı kaçırmış.

Gerçekten bildirim konusunda aşırı haklısınız, ana sayfada hiç görmüyorum, düşmüyor.
Bildirim ile haberim oluyor, biraz da burada takip etmek bize düşünüyor hele ki mutfağı seven insanlarsak, kendi adıma aldım bu eleştiriyi aklımın bir köşesine yazdım, daha dikkatli olacağım💕🙏

Yahu biz sadece yazmaya bile üşeniyoruz, katılımcılar hem yapıyor hem görselliyor hem anlatıyor, ardından sizlere yolluyor.
Az önce onu düşündüm, sadece şu sayfayı anketi düzenlemek, yasakları elemek ardından hazır halde bizlere sunmak kaç saat pc başında oturmayı gerektirmiştir, kaç gün gece almıştır diye.
Hem sizin hem katılımcıların özverisi müthiş.
İşte ondan dedim ya bunca emek ama içini göremiyorum diye.
Bazı ürünler maalesef görselliğin ön planda olması adına bu söylediğim detayı kaçırmış.

Gerçekten bildirim konusunda aşırı haklısınız, ana sayfada hiç görmüyorum, düşmüyor.
Bildirim ile haberim oluyor, biraz da burada takip etmek bize düşünüyor hele ki mutfağı seven insanlarsak, kendi adıma aldım bu eleştiriyi aklımın bir köşesine yazdım, daha dikkatli olacağım💕🙏
Çok teşekkür ederiz 🤗 🤩 ❤️
Benim kendi payıma düşen kısmını söyleyeyim. Ben burada, bu bölümde olmaktan çok mutluyum. Burası özellikle yemek bölümü benim evim. Ne kadar zor olursa olsun büyük zevkle yapıyorum❤️
Arkadaşlarım cidden büyük emek veriyorlar. İyi olur, kötü olur zamanla herkes kendini geliştiriyor ve bölüm cidden bir nevi kurs gibi herkes üstüne bir şeyler ekliyor.
Tek beklentimiz övgü, ilgi, iyi kötü eleştiri 🤩❤️🥰
Çok teşekkür ederim 🌹
Her zaman bekleriz🤩🤗

Kardeşim Marsilya’ya gitti bu ay. Unuttum ona demeyi. Smeg kettle bak demiştim, Türkiye ile fiyat farkı çok değildi. Ben de aldırmadım. 😁
evet belki orası farklıdır ama insanlar bu tarz şeyleri genelde yurtdışından alıyorlar. arkadaşı ya da akrabası orada yaşayanlar daha avantajlı.
smeg lerde pek havalı ama :KK66:

hasta olunca yediklerimden zevk almıyorum ama canım yine de irmik helvası çekti 😁

• Muhteşem
Reactions: Jou
X