Ablacım
BBana iyi gelmedi hiç ikinci bildirimDaha 2 ci bildirimler olcak beybi ozaman daha iyi yukseleceksin insallah
Ya mekanı cennet olsun inşallah babasınınAblacımyasminsay ın yakın zamanda babası vefat etti Sonra işe başladı gelemiyor.
BirTutamMutluluk20 çocuklarda yetişemiyor diye düşünüyorum. Üçüzler yoruyordu.
Amin ablamYa mekanı cennet olsun inşallah babasının
Nasip canım hep sen öndesin bakalımBBana iyi gelmedi hiç ikinci bildirim
Alalım da açılsın şu ara. 5 oyla kaybedersem üzülürüm. En az 15 olmalı.
Aaa 2ci bildirim oldumu du bakalımm hic belli olmazzBBana iyi gelmedi hiç ikinci bildirim
Ya 1 oyla kaçarsaAlalım da açılsın şu ara. 5 oyla kaybedersem üzülürüm. En az 15 olmalı.
YOO DOSTUM YOOOOOOOYa 1 oyla kaçarsa
25 oy öndeyken ikinci bildirim sonrası neredeyse hiç oy almadıydım et yemeklerinde ilk 3 de olduğum Yarışmalar da öyle oldu geneldeAaa 2ci bildirim oldumu du bakalımm hic belli olmazz
Var bundada bir hayır kuzumm25 oy öndeyken ikinci bildirim sonrası neredeyse hiç oy almadıydım et yemeklerinde ilk 3 de olduğum Yarışmalar da öyle oldu genelde
Sus kız ağzını hayra aç bu ne biçim istatistik böyle sdkldkd25 oy öndeyken ikinci bildirim sonrası neredeyse hiç oy almadıydım et yemeklerinde ilk 3 de olduğum Yarışmalar da öyle oldu genelde
Evet hayırlısı olsunVar bundada bir hayır kuzumm
Bir oyla kaybet sende noolur yani. Kaynanamdan önemli miYOO DOSTUM YOOOOOOO
Inişli çıkışlı ekşınlıSus kız ağzını hayra aç bu ne biçim istatistik böyle sdkldkd