- 21 Kasım 2017
- 27.614
- 120.857
Neyse o zaman da 3. bildirim isterizBir oyle kaybet sende noolur yani. Kaynanamdan önemli mi
Bu sefer iniş çıkış yok ya, hep sen önde ilerliyorsun, ben seni takip ediyorum.Inişli çıkışlı ekşınlı
Zekta da iyi oy almış ama. Bir dahaki kategoride tekrar birinci olabilir gibiBu sefer iniş çıkış yok ya, hep sen önde ilerliyorsun, ben seni takip ediyorum.
Onun sunumları çok güzel oluyor özellikle tatlı türü oluncaZekta da iyi oy almış ama. Bir dahaki kategoride tekrar birinci olabilir gibi
Zektoş benim favorilerimden.Zekta da iyi oy almış ama. Bir dahaki kategoride tekrar birinci olabilir gibi
Öyle mi ? Nane ve hale nin oylamaları görünce benim ki hiç bir şey
Olsun kuzum daha yeni başlıyoorrÖyle mi ? Nane ve hale bin oylamaları görünce benim hiç bir şey
Hayırlısı bebeğim ilk zatenOlsun kuzum daha yeni başlıyoorr
Bilmediğim boku koklamıyorumOpera'ya ne dersin?
Canım dikişlerim alınmadı henüz. Kanamam azaldı ama ağrım çok var. Doktorum gel diyor da nasıl gidicem zırt deyince. artık pazar günü gidicem kontrole.ayşom nasıl oldun bebegım amelıyat sonrası daha ıyımısın kanaman nasıl oldu
Halbuki hep aynı divaYa şu avatarla seni tanıyamıyorum
O zamanlar çocuğu yoktu, dertleri boştu
Opera güzel beBilmediğim boku koklamıyorum
Canım dikişlerim alınmadı henüz. Kanamam azaldı ama ağrım çok var. Doktorum gel diyor da nasıl gidicem zırt deyince. artık pazar günü gidicem kontrole.
Halbuki hep aynı diva
O zamanlar çocuğu yoktu, dertleri boştuvakti boldu çalıştığı kurum farklıydı
bir sorun yoktur umarım canımm saglıkla buda gecsın inşallahBilmediğim boku koklamıyorum
Canım dikişlerim alınmadı henüz. Kanamam azaldı ama ağrım çok var. Doktorum gel diyor da nasıl gidicem zırt deyince. artık pazar günü gidicem kontrole.
Halbuki hep aynı diva
O zamanlar çocuğu yoktu, dertleri boştuvakti boldu çalıştığı kurum farklıydı
Gelmemişİkinci bildirim gelmiş
telif hakkı sende galibaOpera güzel be
Reklamsız kasıntısız çok hoşturtelif hakkı sende galiba
Üyelik tarihine göre geliyorGelmemiş
adaşım nasılsınÜyelik tarihine göre geliyor
iyiyim bende seni gordum daha ıyı oldumİyiyim teşekkür ederimSen nasılsın canım