Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Kırmızı Erik
Susam
Çikolata
Orman meyvesi dedim.

Kesinlikle diğer hepsinde de aklım kaldı hepsi bebeklerim en sevdiğim şey kek.

Bir eleştiri yapabilir miyim?

İnanılmaz güzel görünüyor ve hepsini bir bir bayılarak yerim ellerinize sağlık ama kekin içini görmeden olmaz ki?
O sebeple oy hakkımı bunları eleyerek, iç pişmesini de gördüğüm, homojen kabaran, ıslaklık bulunmayan şeklinde kullandım.
Hepsinin leziz olduğuna şüphem olmasa da kekte en önemli şeydir yahu içi🥺

Herkese başarılar diliyorum🙏 Ellerinize emeklerinize sağlık yine çok güzel tarifler var, ki kek bizim evde ekmek gibi su gibi bir şey, eşim utanmasa damardan alacak o derece, topiğe ilk mesajımda evde ıslak kekle üzümlü kek vardı şimdi limonlu kek var 😂

Buradaki tariflerin hepsine oy versem kesmezdi ama 4 oyum vardı😔
Nevreste Nevreste patatesli kekle golü atmışsın 🫶 ben de dereotlu peynirlisini yapıyorum zaman zaman, tam bir peynir canavarı olduğum için peynirli keke bayılıyorum☺️

Herkese başarılar diliyorum🙏 Ellerinize emeklerinize sağlık yine çok güzel tarifler var, ki kek bizim evde ekmek gibi su gibi bir şey, eşim utanmasa damardan alacak o derece, topiğe ilk mesajımda evde ıslak kekle üzümlü kek vardı şimdi limonlu kek var 😂

Buradaki tariflerin hepsine oy versem kesmezdi ama 4 oyum vardı😔
Nevreste Nevreste patatesli kekle golü atmışsın 🫶 ben de dereotlu peynirlisini yapıyorum zaman zaman, tam bir peynir canavarı olduğum için peynirli keke bayılıyorum☺️
Çok teşekkür ederim ablacım 🤩 ❤️ 🌹

Bir eleştiri yapabilir miyim?

İnanılmaz güzel görünüyor ve hepsini bir bir bayılarak yerim ellerinize sağlık ama kekin içini görmeden olmaz ki?
O sebeple oy hakkımı bunları eleyerek, iç pişmesini de gördüğüm, homojen kabaran, ıslaklık bulunmayan şeklinde kullandım.
Hepsinin leziz olduğuna şüphem olmasa da kekte en önemli şeydir yahu içi🥺
Aslında her tarifin konusunda dilimlenmiş halleri var🤗
Görseli daha iyi olanları seçip oylamaya sunuyoruz.
Biz Yemek Bölümü olarak çok emek veriyor ve konular açıyoruz.
Çok istiyoruz bildirim gelmeden açılan konularımız incelesin, olumlu olumsuz eleştiri yapılsın veya hiç yoktan beğeni yapılsın. Ama olmuyor.
Bunu sizin mesajınıza istinaden tüm kadınlar kulübü üyelerine söylemek istiyorum.
Ciddi bir emek var :KK9:
Oylamaya katıldığınız için ayrıca teşekkür ederiz 🤗

X