Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Hani bana

Sana bendeki seni anlatırsam tekrar başa döneriz.
Sen evrimin ta kendisisin
Sen artık bir ınflusersın ufakta olsa bölümün katkısı olduğunu düşünüyorum ve gurur duyuyorum
Arkadaşlık, dostluk konusunda zaten her zaman yanımda olanlar arasındasın. Sayesinizde psikoloğa gitmiyorum. Her sıkıştığımda bu da son yıllarda çok oluyor size koşuyorum. Koşulsuz beni dinliyorsunuz.
Genel konuşuyorum üstüne alacaklar kendilerini biliyor.
İşin özü siz bana ben size çok şey katıyorsunuz

Senin de bendeki yerin ayrı
Tabiki %90 buranın etkisi var Senin de etkin büyük. Cesaretlendirmesen nerde yapacaktım
Hisler karşılıklı

Düşlediğim kadar insanım, insan olduğum kadar hatalı, hatalı olduğum kadar gerçeğin peşinde...
işte ben buyum.Kelimeler bazı şeyleri anlatır.Ama her şeyi yaşatmaz.Bazen ben bile yabancı olurken kendime, sana nasıl anlatırım ki beni?Neşeliyim diyeceğim, belki suratsızlığıma denk geleceksin...Espriliyim diyeceğim, belki ağlamalarıma denk düşeceksin...Özgürüm diyeceğim, belki tutsaklımlarımda yakalayacaksın beni...Kendimi anlatıp da bir kalıba sığdırmak istemem düşüncelerimdeki beni.Bazıları için herhangi biri..Bazıları için vazgeçilmez biri..Düşlediğim kadar insanım, insan olduğum kadar hatalı, hatalı olduğum kadar gerçeğin peşinde.
.....İŞTE BEN BUYUM.....

Evet ben aldım üzerime nevosbalim, cokta mutevaziyim sükur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…