Bende çok seviyorum canımamiin hepimizin karsısına hep iyiler cıksın nevosum cok sevıyorum seni
Ya şu avatarla seni tanıyamıyorumTelefonum siteye girince acayip kasıyorr yaaa. Safari‘den giriyorum sözde. Chrome böyleydi en son
Hani banaYa kuşum gerçekten hepinizin yeri ayrı ve hepinizi çok iyi tanıyorum. Nerede, ne yapacağınızı bile biliyorum. Bence ben, seni yeteri kadar övüyorum.
O bir yöresel kategorisi üstadı, o bir pinterest güzeli
Arkadaşlık, dostluk farklı bir konu neredeyse hepiniz her zor zamanımda yanımda oldunuz. Biz kocaman bir aileyiz. Bunun farkında olmayan zaten burada kalamıyor.
Sana bendeki seni anlatırsam tekrar başa döneriz.Hani bana
Senin de bendeki yerin ayrıSana bendeki seni anlatırsam tekrar başa döneriz.
Sen evrimin ta kendisisin
Sen artık bir ınflusersın ufakta olsa bölümün katkısı olduğunu düşünüyorum ve gurur duyuyorum
Arkadaşlık, dostluk konusunda zaten her zaman yanımda olanlar arasındasın. Sayesinizde psikoloğa gitmiyorum. Her sıkıştığımda bu da son yıllarda çok oluyor size koşuyorum. Koşulsuz beni dinliyorsunuz.
Genel konuşuyorum üstüne alacaklar kendilerini biliyor.
İşin özü siz bana ben size çok şey katıyorsunuz
Çok güzel gaz veririmSenin de bendeki yerin ayrı
Tabiki %90 buranın etkisi varSenin de etkin büyük. Cesaretlendirmesen nerde yapacaktım
Hisler karşılıklı
Maşallah maşallahSınıfın çalışkan öğrencileri gibiyiz. Öğretmenimiz de Nevoş
Göremiyorum.Benim imza görünüyor mu
Göremiyorum.
Evet ben aldım üzerime nevosbalim, cokta mutevaziyim sükurSana bendeki seni anlatırsam tekrar başa döneriz.
Sen evrimin ta kendisisin
Sen artık bir ınflusersın ufakta olsa bölümün katkısı olduğunu düşünüyorum ve gurur duyuyorum
Arkadaşlık, dostluk konusunda zaten her zaman yanımda olanlar arasındasın. Sayesinizde psikoloğa gitmiyorum. Her sıkıştığımda bu da son yıllarda çok oluyor size koşuyorum. Koşulsuz beni dinliyorsunuz.
Genel konuşuyorum üstüne alacaklar kendilerini biliyor.
İşin özü siz bana ben size çok şey katıyorsunuz
Benim yerime de çalışKütüphaneye geldim ders çalışıyorum sessiz olun
Bende ancak iki saat çalışıyorumBenim yerime de çalış
Iyiyiz şükürSelam kızlar ❤fazla giremiyorum bir bakayım dedim nasılsınız
Nevoş bize ip ucu vermiyor stresliyiz yarışma bitmedi henüzSelam kızlar ❤fazla giremiyorum bir bakayım dedim nasılsınız
Daha 2 ci bildirimler olcak beybi ozaman daha iyi yukseleceksin insallahNevoş bize ip ucu vermiyor stresliyiz yarışma bitmedi henüz