Takvimlerden dökülen yapraklaraa benımde dogumdan beri 672 gün gecmısss duygulandım
öyle valla sosyalim yaTakvimlerden dökülen yapraklar
İşte bak seni sevdiğimi söylediklerini umursamadığımdan anlamalısın. Neden yaptığını biliyorum çünküIlk zamanlar cok hevesle yaptığım icin sanırım öyle oluyodum ama alıştım artıkkvallaha neler dedim sana hakkını ödeyemem
Canım benim cidden hepinizin yeri çok ayrıöhöm öhöööm
Öyle tabii nevoşumm bukadın beni sevmese çekermiydi beni dedim icimden ama cok dua ettim sanaİşte bak seni sevdiğimi söylediklerini umursamadığımdan anlamalısın. Neden yaptığını biliyorum çünkü
Alllaaahhhh korruussuuunnnn hepimizden senden sevgiye ihtuyacımız vardı bi güccük kıskandıkkÖlecek miyim yoksa ben bunları bana söyletiyorsunuz
Benim imza görünüyor muO bende de kapalıymış, açtım.
No noBenim imza görünüyor mu
Evet ben görüyorumBenim imza görünüyor mu
“Koca çok güzel bi şey olsaydı adı koca değil Gonca olurdu” derlerSende haklısın,kocaya başka ne denir ki
Opera'ya ne dersin?Telefonum siteye girince acayip kasıyorr yaaa. Safari‘den giriyorum sözde. Chrome böyleydi en son
Ne yazıyorEvet ben görüyorum
Canım nevoşummİşte bak seni sevdiğimi söylediklerini umursamadığımdan anlamalısın. Neden yaptığını biliyorum çünkü
amiin hepimizin karsısına hep iyiler cıksın nevosum cok sevıyorum seniCanım benim cidden hepinizin yeri çok ayrı
Sen aslında çok yoğunsun ama bizi hiç ihmal etmiyorsun
Rabbim karşına hep iyi insanlar çıkarsın.
Allah kolaylık versin
ayşom nasıl oldun bebegım amelıyat sonrası daha ıyımısın kanaman nasıl olduTelefonum siteye girince acayip kasıyorr yaaa. Safari‘den giriyorum sözde. Chrome böyleydi en son