- 14 Haziran 2019
- 13.306
- 47.044
dur bakayım nerden duzenleyecegım şu mereti.Ayarlardan sen kapatmissindir kuzu, duzenle tekrar gözüküyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dur bakayım nerden duzenleyecegım şu mereti.Ayarlardan sen kapatmissindir kuzu, duzenle tekrar gözüküyor
Ben de seni seviyorum Nevoşum.Ya kuşum gerçekten hepinizin yeri ayrı ve hepinizi çok iyi tanıyorum. Nerede, ne yapacağınızı bile biliyorum. Bence ben, seni yeteri kadar övüyorum.
O bir yöresel kategorisi üstadı, o bir pinterest güzeli
Arkadaşlık, dostluk farklı bir konu neredeyse hepiniz her zor zamanımda yanımda oldunuz. Biz kocaman bir aileyiz. Bunun farkında olmayan zaten burada kalamıyor.
Döverim haaa,daha bu kadın napsinne yalan söyleyeyim ilgi istedim savunmanı istedim ama pes etme konusunu vallaha keke pes etmedim askoo dinlenmek istedim hic halimda yok halen daha öyle biliyorum sevmesen umurunda olmazdı
Sadece kek mi seninle bunu kaç defa yaşadık. Ben hemen bozulduğunu, trip attığını anlıyorum.ne yalan söyleyeyim ilgi istedim savunmanı istedim ama pes etme konusunu vallaha keke pes etmedim askoo dinlenmek istedim hic halimda yok halen daha öyle biliyorum sevmesen umurunda olmazdı
CanımsınBen de seni seviyorum Nevoşum.
Bende bebeğinCanımsın
BebeğimsinBende bebeğin
Forum seçenekleri, başkalarının imza altındaki..... diye devam ediyor kuzudur bakayım nerden duzenleyecegım şu mereti.
Ilk zamanlar cok hevesle yaptığım icin sanırım öyle oluyodum ama alıştım artıkk vallaha neler dedim sana hakkını ödeyememSadece kek mi seninle bunu kaç defa yaşadık. Ben hemen bozulduğunu, trip attığını anlıyorum.
Ne yapayım dönerse benimdir dönmezse hiç olmamıştır
öhöm öhööömBebeğimsin
Çok ugrastı benleDöverim haaa,daha bu kadın napsin
Trip gööörrlllllSadece kek mi seninle bunu kaç defa yaşadık. Ben hemen bozulduğunu, trip attığını anlıyorum.
Ne yapayım dönerse benimdir dönmezse hiç olmamıştır
O bende de kapalıymış, açtım.Forum seçenekleri, başkalarının imza altındaki..... diye devam ediyor kuzu
Ooyyycağnımm minnik civciv
Akıllı bıdıkO bende de kapalıymış, açtım.
ay oldu kız sosyalım merciiTrip gööörrlllll
Nevos isteÇok ugrastı benle
Akıllı bıdık ikiay oldu kız sosyalım mercii
Akıllı bıdık iki