pint girl.Yöresel sultanı ve kapanış agffafsv
Pint görl çok var ya o konuda yalnız değil artıkpint girl.
Pırt gibi oldupint girl.
ay coook sevındımmm saglıkla buyusun kac haftalık oldunuz suan
Evet aşkomKuzu orada o an konu bendim diye benden bahsetti yoksa hepiniz aşkomun bebeklerisiniz değil mi aşkoNevreste
10 haftalık bebeğimm çok yeniay coook sevındımmm saglıkla buyusun kac haftalık oldunuz suanbu arada joyz dogurdu mu kıı gelmısmıydı zamanı yaa valla zaman ne hızlı
12 yaziyo kuzu10 haftalık bebeğimm çok yeni
Vallaha doğurmuş oriimm
Bak mesela senden örnek vereyim. Sen benim nazlı kuşumsun. Arada trip atıyorsun, ilgi istiyorsun. Tam yukarı çıkacaksın pes ediyorsun. Vallahi sevmesem hiç umrumda olmaz,. Ama her seferinde yeniden başlıyoruzSevilmeye ihtiyacım varama nevoştan özel
nerde yazıyoo12 yaziyo kuzu
Ya bebeğimm 27 haziran aslında ama nornal doğumu hesaplıyo diye ben 18ze cektim sezaryene anca ozamana olur diye doktorumda ilk veya 2 ci haftada olur demisti ondan yana öyle ettim simdi gidicem salı günü önden gidiyorsa 12 haftadır12 yaziyo kuzu
Hamilelik takviminde 12 hafta yaziyo jounun kuzumnerde yazıyoo
cağnımm minnik civciv10 haftalık bebeğimm çok yeni
Vallaha doğurmuş oriimm
Antep’e özgü Ramazan simidine ki bu.
benı gızlemıs mı bu ben hamılelık takvımını nıye goremıyorummmmHamilelik takviminde 12 hafta yaziyo jounun kuzum
entebe gidince yerikAntep’e özgü Ramazan simidi
Ya kuşum gerçekten hepinizin yeri ayrı ve hepinizi çok iyi tanıyorum. Nerede, ne yapacağınızı bile biliyorum. Bence ben, seni yeteri kadar övüyorum.Nevreste başına iş aldın. Sırayla hepimizi yorumla bakalım şimdi sjkdkdkd
ne yalan söyleyeyim ilgi istedim savunmanı istedimBak mesela senden örnek vereyim. Sen benim nazlı kuşumsun. Arada trip atıyorsun, ilgi istiyorsun. Tam yukarı çıkacaksın pes ediyorsun. Vallahi sevmesem hiç umrumda olmaz,. Ama her seferinde yeniden başlıyoruz
Ayarlardan sen kapatmissindir kuzu, duzenle tekrar gözüküyorbenı gızlemıs mı bu ben hamılelık takvımını nıye goremıyorummmm