- 21 Kasım 2017
- 27.616
- 120.898
Aynen ben de öyleyim. İşin kötüsü oğlan da öyle. Babası diyor ki sen alıştırdın bunu böyle. Oysaki ben bir şeye alıştırmadım, çocuk bile kaliteden anlıyor.Bilerek yapmıyorum ama mesela birşey almaya gidiyoruz beğeniyorum en pahalısı çıkıyorben ne yapayım şimdi
Benim istediklerim 6 bin lira olmuş. Yazın aldıklarım da 3500 lira hala. Zam gelmemiş. Zam gelmeyince insan kendini kötü hissediyor artık hshhahhshLumberjack spor ayakkabı almaya çıktığım bu yolda New balance bakıyorum. Bakması beleş ne de olsa
bence bu hebimizde varBilerek yapmıyorum ama mesela birşey almaya gidiyoruz beğeniyorum en pahalısı çıkıyorben ne yapayım şimdi
Yemin ediyorum akşam aynısı olduAynen ben de öyleyim. İşin kötüsü oğlan da öyle. Babası diyor ki sen alıştırdın bunu böyle. Oysaki ben bir şeye alıştırmadım, çocuk bile kaliteden anlıyor.
O da güzeldi ama Kukrim’inki değişik ve bayağı emekliydi.Hani benim et şişim birinci olsun istemiştin
Bende öyleyimbence bu hebimizde var
Umarım ileride bana hediye seçerken de böyle vizyonlu olur oğluşum.Yemin ediyorum akşam aynısı olduOğlanın doğum günü geliyor diye teyzesi bot resimleri attı gitti en pahalısını seçti eşim de diyor işte anasının oğlu
Hangisi o? Alamam ama bakması beleşBenim istediklerim 6 bin lira olmuş. Yazın aldıklarım da 3500 lira hala. Zam gelmemiş. Zam gelmeyince insan kendini kötü hissediyor artık hshhahhsh
Hepimiz zevkliyiz vesselambence bu hebimizde var
Benim aldıklarım NB 327, istediklerim de NB 530.Hangisi o? Alamam ama bakması beleş
Yaaaaaacok duygulandım şuanYeri geldi söyledim. Hepinizin farklı tarzı var
Sen her ay çok heyecanlanıyorsun. Hatta elin ayağına dolaşıyor. Sende sabit fikirlisin aslındaPopüler olması şart değil farklı olması senin için yeterli
İlk geldiğin dönemlerde kendine güvenmiyorsun, katılmaya bile çekiniyordum. Şimdi kendine güvenin arttı başkalarına yardım etme çabasına girdin. Ayrıca bölümün en iyi yorumcusu sensin. Çok sevgi pıtırcığısın. Bazen bazılarına fazla geliyor olabilir. Ama sen busun doğal halin böyle...
Çok ponçiksin senin gibisi pek kalmadı. Hep sevgi pıtırcığısın belki kimse buna inanmıyordur ama doğalın bu diyorumYaaaaaacok duygulandım şuanevet aslan burcu sabitligi var kahretsin çok iyi tanımışsın gerçekten nevosbalim, benim heyecanım her konuda var zirveden girip dibe çakilmak çok acayip oluyor insanları şaşırtmayı sevdim ben galiba çünkü artık birinciliği tattim,artik
farklılık arıyorum, bu farklılık beni daha dinç tutuyo,daha severek sunum yapıyorumYa birde ilk yarışmaya gelince insan çok boşaltıyor. Çok zorlanıyor,o yüzden kimsenin kendini yabancı hissetmesini istemiyorum. Tüm bildiklerimi söylemek istiyorum. Herkes birinciliği yaşasın istiyorum .cunku harika bir duygu fazla gelen bazıları kim nevodum,isim ver bana
Bende 530 olanı beğendimBenim aldıklarım NB 327, istediklerim de NB 530.
Teşekkür ederim Nevoşbalım,sevgimiz karşılıklıÇok ponçiksin senin gibisi pek kalmadı. Hep sevgi pıtırcığısın belki kimse buna inanmıyordur ama doğalın bu diyorum
Çakması da çok olduğu için her yerden alınmıyor o. Superstep’te arada bakıyordum, stok yoktu. Yurt dışından aldıracağım bir dahakine. O kadar para verip çakmasını alacak kadar keriz değiliz çok şükürBende 530 olanı beğendimöyle ki gözümü kararttım dolapa falan baktım etiketli uygun bir şeyler bulur muyum diye ama dolap fiyatları da trendyol ile aynı gibi.
Begendigin ayakkabinin fiyatı çok iyi zerriskom,onu kaçırma bu arada. Şuan çok daha fazla fiyatlariBende 530 olanı beğendimöyle ki gözümü kararttım dolapa falan baktım etiketli uygun bir şeyler bulur muyum diye ama dolap fiyatları da trendyol ile aynı gibi.
İsim yokTeşekkür ederim Nevoşbalım,sevgimiz karşılıklıbu arada elektrigim tuttu mu her yer kalp bende bazıları kim nevos ,isim yaz bişey denicem
Faturasını falan da koymuşlar ama mağazasından almak en risksizi. Neyse ben şimdi alamam ama belki ileride alırım. Kuzenim almış 530,bir deneyeyim dedim ayak numarası 36'ymışÇakması da çok olduğu için her yerden alınmıyor o. Superstep’te arada bakıyordum, stok yoktu. Yurt dışından aldıracağım bir dahakine. O kadar para verip çakmasını alacak kadar keriz değiliz çok şükür
Özele gelİsim yok
Ya onu bir arkadaş kullanıyor,derisi sert olduğu için ömrü pek uzun olmaz diyorBegendigin ayakkabinin fiyatı çok iyi zerriskom,onu kaçırma bu arada. Şuan çok daha fazla fiyatlari