Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Bilerek yapmıyorum ama mesela birşey almaya gidiyoruz beğeniyorum en pahalısı çıkıyor ben ne yapayım şimdi
Aynen ben de öyleyim. İşin kötüsü oğlan da öyle. Babası diyor ki sen alıştırdın bunu böyle. Oysaki ben bir şeye alıştırmadım, çocuk bile kaliteden anlıyor.

Lumberjack spor ayakkabı almaya çıktığım bu yolda New balance bakıyorum. Bakması beleş ne de olsa
Benim istediklerim 6 bin lira olmuş. Yazın aldıklarım da 3500 lira hala. Zam gelmemiş. Zam gelmeyince insan kendini kötü hissediyor artık hshhahhsh

Aynen ben de öyleyim. İşin kötüsü oğlan da öyle. Babası diyor ki sen alıştırdın bunu böyle. Oysaki ben bir şeye alıştırmadım, çocuk bile kaliteden anlıyor.
Yemin ediyorum akşam aynısı oldu Oğlanın doğum günü geliyor diye teyzesi bot resimleri attı gitti en pahalısını seçti eşim de diyor işte anasının oğlu

Yemin ediyorum akşam aynısı oldu Oğlanın doğum günü geliyor diye teyzesi bot resimleri attı gitti en pahalısını seçti eşim de diyor işte anasının oğlu
Umarım ileride bana hediye seçerken de böyle vizyonlu olur oğluşum.

Yaaaaaacok duygulandım şuan evet aslan burcu sabitligi var kahretsin çok iyi tanımışsın gerçekten nevosbalim, benim heyecanım her konuda var zirveden girip dibe çakilmak çok acayip oluyor insanları şaşırtmayı sevdim ben galiba çünkü artık birinciliği tattim,artik
farklılık arıyorum, bu farklılık beni daha dinç tutuyo,daha severek sunum yapıyorum Ya birde ilk yarışmaya gelince insan çok bocaliyor. Çok zorlanıyor,o yüzden kimsenin kendini yabancı hissetmesini istemiyorum. Tüm bildiklerimi söylemek istiyorum. Herkes birinciliği yaşasın istiyorum .cunku harika bir duygu fazla gelen bazıları kim nevosum,isim ver bana

Çok ponçiksin senin gibisi pek kalmadı. Hep sevgi pıtırcığısın belki kimse buna inanmıyordur ama doğalın bu diyorum

Bende 530 olanı beğendim öyle ki gözümü kararttım dolapa falan baktım etiketli uygun bir şeyler bulur muyum diye ama dolap fiyatları da trendyol ile aynı gibi.
Çakması da çok olduğu için her yerden alınmıyor o. Superstep’te arada bakıyordum, stok yoktu. Yurt dışından aldıracağım bir dahakine. O kadar para verip çakmasını alacak kadar keriz değiliz çok şükür

Faturasını falan da koymuşlar ama mağazasından almak en risksizi. Neyse ben şimdi alamam ama belki ileride alırım. Kuzenim almış 530,bir deneyeyim dedim ayak numarası 36'ymış denemek de nasip olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…