İşte her yere güven olmuyor.Ay ben Instagram'dan bir kere abiye almıştım o ilk ve son alışverişimdi. Ne iade var ne bir şey. Benim için ty,hp falan daha iyi oluyor
Ayakkabı hiç almadım ama benim abiye de büyük bedendi ve yanlış hatırlamıyorsam iadesi de yoktuİşte her yere güven olmuyor.
Kızlara kitap alacaktım. Aslında trendyol ya da bkm den alıyordum. Kızlar uygun diye başka bir siteden alalım dediler. 6 kitap istedik. 2 si gelmedi fiyat iadeside yapılmadı
Biraz bekledim. Trendyoldan istedim kitaplar iki gün sonra geldi.
Kıyafette kızlara kolej ceketi almıştım. Alakasız geldi
Ama ayakkabı hep iyi çıkıyor.
Yok aşko instagramdan almam ,mağazaların kendi sitelerinden,Boyner’den çok çeşitli marka olduğu için ,lcw ,de facto ,koton,trendyol ,mavi ,Flo ,nıke , aklıma gelenler şimdi bunlarNereden alıyorsun aşko instagramdan mı yoksa netten mi
Kitapları hep Amazon’dan alırım hiç sorun yaşamadım aşkoİşte her yere güven olmuyor.
Kızlara kitap alacaktım. Aslında trendyol ya da bkm den alıyordum. Kızlar uygun diye başka bir siteden alalım dediler. 6 kitap istedik. 2 si gelmedi fiyat iadeside yapılmadı
Biraz bekledim. Trendyoldan istedim kitaplar iki gün sonra geldi.
Kıyafette kızlara kolej ceketi almıştım. Alakasız geldi
Ama ayakkabı hep iyi çıkıyor.
Olabilir aslında iki beden almakNiye ki? Beden konusunda endişeniz varsa kendi bedeninizi ve bir büyük ya da bir küçüğünü daha alın,hangisi olursa olmayanı iade edersiniz. Tabii uğraşmam derseniz orası ayrı.
Flo, slazengar veya trendyoldan aldım hep iyi çıktı.Ayakkabı hiç almadım ama benim abiye de büyük bedendi ve yanlış hatırlamıyorsam iadesi de yoktu
Outlet de gerçekten çok iyi oluyor. Outletin mağazaları da iyi oluyormuş. Ben daha önce alışveriş yapmadım mağazasından ama memnun olan çok varYok aşko instagramdan almam ,mağazaların kendi sitelerinden,Boyner’den çok çeşitli marka olduğu için ,lcw ,de facto ,koton,trendyol ,mavi ,Flo ,nıke , aklıma gelenler şimdi bunlarbunlardan hep aldım markaların önce outlet kısmını dolaşırım hep sitesinde ,birimizden birine çıkıyor illaki uygun birşey
Ykm diye bir siteden aldık eksik geldi iade yapmadılar, iletişim bile yokKitapları hep Amazon’dan alırım hiç sorun yaşamadım aşko
Hee ben Instagramdan alıyorsun sandım,pardon. Ben de bayrağıdır ayakkabılarımı trendyoldan alırım.Flo, slazengar veya trendyoldan aldım hep iyi çıktı.
Evet iki hafta önce falan biz gittik bir avm ye hep outlet mağazalardı gerçekten uygundu fiyatlarOutlet de gerçekten çok iyi oluyor. Outletin mağazaları da iyi oluyormuş. Ben daha önce alışveriş yapmadım mağazasından ama memnun olan çok var
Bilindik mağazalarda yine iyi oluyor. Ama işte ven çok bulamıyorum. Çocuklara yine iyi oluyor.Yok aşko instagramdan almam ,mağazaların kendi sitelerinden,Boyner’den çok çeşitli marka olduğu için ,lcw ,de facto ,koton,trendyol ,mavi ,Flo ,nıke , aklıma gelenler şimdi bunlarbunlardan hep aldım markaların önce outlet kısmını dolaşırım hep sitesinde ,birimizden birine çıkıyor illaki uygun birşey
Ben üniversitedeyken oda arkadaşlarim iyi bir markanın montunu almışlardı hem de 90₺'yeEvet iki hafta önce falan biz gittik bir avm ye hep outlet mağazalardı gerçekten uygundu fiyatlar
evet 530 un çakması çok fazlaÇakması da çok olduğu için her yerden alınmıyor o. Superstep’te arada bakıyordum, stok yoktu. Yurt dışından aldıracağım bir dahakine. O kadar para verip çakmasını alacak kadar keriz değiliz çok şükür
İnstagramdan bir şey almadım ama çok iyi şeyler var, güvenemiyorum.Hee ben Instagramdan alıyorsun sandım,pardon. Ben de bayrağıdır ayakkabılarımı trendyoldan alırım.
Hiç duymadım aşkom onuYkm diye bir siteden aldık eksik geldi iade yapmadılar, iletişim bile yok
Ben işte güvenemiyorum illa ki vardır güvenli sayfalar amaİnstagramdan bir şey almadım ama çok iyi şeyler var, güvenemiyorum.
Bende öyleBen işte güvenemiyorum illa ki vardır güvenli sayfalar ama
fırsat buldun mu alacaksınBen üniversitedeyken oda arkadaşlarim iyi bir markanın montunu almışlardı hem de 90₺'yedaha bir sürü şey de alıyorlardı. Ben niye almamışsam