Limon kabuklu kek,portakal kabuklu kek,ıslak kek ve kapanışBen de kakaolu yaparım genelde kekleri ,sade bazen canım ister onu da tepside severim ,havuçlu cevizli severler onu da yaparım nanelinin tarifi de yapıyordum bir ara bir de ıslak kek
Nane ay yani kaynanamKim Nane mi Nilü mü?
Hatırlamıyorum. Bende tehditlik malzeme bol.Nane ay yani kaynanam
Ben bugün küfür etmiştim amaHatırlamıyorum. Bende tehditlik malzeme bol.
Oysaki masum ve incitmeden kırmadan yorum yapıyorsun öneriler de öyleHatırlamıyorum. Bende tehditlik malzeme bol.
Hak ediyorlar.Oysaki masum ve incitmeden kırmadan yorum yapıyorsun
Kınamadan,büyük konuşmadan değil mi,hı-hımm evettOysaki masum ve incitmeden kırmadan yorum yapıyorsun öneriler de öyle
Bir daha ağzına biber sürerim
Tamam annecim,sürBir daha ağzına biber sürerim
Cici kızım benimTamam annecim,sür
Demin yine birini kınadım çünkü pintiydi. Keşke biraz da benim başıma gelse de pintileşsem.Kınamadan,büyük konuşmadan değil mi,hı-hımm evett
Aşkomun yeri cidden başkaAma yarışma ayrı bir konu
Herkesin bir tarzı var
Onun tarzı farklı mesela ben ona çok tarif önermem çünkü onun aklına koyduğu bir seçeneği vardır. Sonucu çok mühim değil
Sonra şey gibi giyinsen, çocuklarını da onun çocukları gibi giydirsen falanDemin yine birini kınadım çünkü pintiydi. Keşke biraz da benim başıma gelse de pintileşsem.
Teşekkür ederim canımBen sütlü tatlılarda çok istemiştim kukrimin birinci olmasını muhteşem görünüyor du fırın sütlacı ve testi kebabı yapması harikaydı yine
Aşkokuşkoluğunuzu başka yerde yapınaşkom ya
Öyle şeyler koyarım ama yine kakaoluya ,bir de. tarçın eklerim ben biraz her kekeLimon kabuklu kek,portakal kabuklu kek,ıslak kek ve kapanış
Vaayyy bee nevos,hiçbirimizi şöyle övmedinOnun tarzı çok farklı
Tamam birinci olmayı hepimiz istiyoruz. Ama o kendine uygun, yapmak istediği, çok beğendiği, tarzı olan tarifleri seçer ve kendine özgü sunumuyla katılır