- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
Ben kuru kek pek sevmem,soslu severim çikolatalı her zaman favorimdirÖyle şeyler koyarım ama yine kakaoluya ,bir de. tarçın eklerim ben biraz her keke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kuru kek pek sevmem,soslu severim çikolatalı her zaman favorimdirÖyle şeyler koyarım ama yine kakaoluya ,bir de. tarçın eklerim ben biraz her keke
Duygulandık şırada karışma büyüklerin işineAşkokuşkoluğunuzu başka yerde yapın
Kim gibi hıııSonra şey gibi giyinsen, çocuklarını da onun çocukları gibi giydirsen falan Harca gitsin, acıma paraya
Günün her saati duygulanıyorsunuz amaDuygulandık şırada karışma büyüklerin işine
+1Demin yine birini kınadım çünkü pintiydi. Keşke biraz da benim başıma gelse de pintileşsem.
Söylemek ban sebebidirKim gibi hııı
Ya uf sen zenginsin harca gitsin
Ay ne gıcıklar ya.Benim oğlumda öyle şeyleri sevmez
Aşureye bile yeni alıştı
Kız kardeşim dün irmikli top yapmış. Bazılarını fındığa bulaşmış. O fındıklıları yemedi
Benim gönlüm ve isteklerim zenginYa uf sen zenginsin harca gitsin
Hesap mı vereceğiz karşimmGünün her saati duygulanıyorsunuz ama
Benim de testi kebabında ne kadar birinci olmamı istediğini Nevoş biliyor sjsksjdTeşekkür ederim canım
Ne münasebet aplaHesap mı vereceğiz karşimm
Sen istedin diye olamamıştır ya neyseBenim de testi kebabında ne kadar birinci olmamı istediğini Nevoş biliyor sjsksjd
O zaman şu tiviti yine analım:Benim gönlüm ve isteklerim zengin
Yess sen de söylemiştin bana daBenim de testi kebabında ne kadar birinci olmamı istediğini Nevoş biliyor sjsksjd
Yeri geldi söyledim. Hepinizin farklı tarzı varVaayyy bee nevos,hiçbirimizi şöyle övmedin
Bilerek yapmıyorum ama mesela birşey almaya gidiyoruz beğeniyorum en pahalısı çıkıyor ben ne yapayım şimdiO zaman şu tiviti yine analım: Eki Görüntüle 3342902
Hani benim et şişim birinci olsun istemiştinBenim de testi kebabında ne kadar birinci olmamı istediğini Nevoş biliyor sjsksjd
deme kız öyleSen istedin diye olamamıştır ya neyse