Ben daha önce kullandım çok memnun kaldım. Yeni sezonda bir modelini beğendim, fiyatı 1600 du.Ya onu bir arkadaş kullanıyor,derisi sert olduğu için ömrü pek uzun olmaz diyordünden beri söve söve bir hal oldum
Ya ben örnek verdimÖzele gel
Nb kalıpları yarım beden küçük bence. Hatta belki bir beden. Biraz dar gibi geldi bana ama her modelde öyle midir bilemiyorum. 327 de çok tarz duruyor ve rahat bir ayakkabı.Faturasını falan da koymuşlar ama mağazasından almak en risksizi. Neyse ben şimdi alamam ama belki ileride alırım. Kuzenim almış 530,bir deneyeyim dedim ayak numarası 36'ymışdenemek de nasip olmadı
Yicem seniYa ben örnek verdimÇok ponçik olduğunu baskılamak istedim
Ya ben çok yürüyen bir insanım rahat bir şeyler almak istiyorum amaNb kalıpları yarım beden küçük bence. Hatta belki bir beden. Biraz dar gibi geldi bana ama her modelde öyle midir bilemiyorum. 327 de çok tarz duruyor ve rahat bir ayakkabı.
Ben artık mağazadan kafana göre seçip alma umudumu yitirdim. Varsa yoksa internet. Öyle bir tık daha uygun.Ya ben çok yürüyen bir insanım rahat bir şeyler almak istiyorum amaneyse ya,öfff. Doğru düzgün bir ayakkabı bile alamayacak hâle geldik
Aynen öyle ben de arayıp buluyorum nette,geçen maviye gittim ya üstüne para verdim mağazadaBen artık mağazadan kafana göre seçip alma umudumu yitirdim. Varsa yoksa internet. Öyle bir tık daha uygun.
Mağazadan bir şeyler almayalı uzun yıllar oluyorBen artık mağazadan kafana göre seçip alma umudumu yitirdim. Varsa yoksa internet. Öyle bir tık daha uygun.
Aaa noldu bak. Dün Pandoralar indirime girmişti. Tenis bilezik almak istiyordum ne zamandır. Eşime yolladım. Doğum günü hediyemi şimdiden alabilirsin diye. Ona para vermeyi gereksiz bulduğu için (2 bin) bana altın bileklik almayı teklif etti. (Tiffany model) Ona da 20 bin verir. İkna oldum. Hangimiz enayi bilmiyorum.Aynen öyle ben de arayıp buluyorum nette,geçen maviye gittim ya üstüne para verdim mağazada
Parasını verin, zorla da olsa. Öyle olduğu için içim rahat bir şekilde kitleyebiliyorum ben.Mağazadan bir şeyler almayalı uzun yıllar oluyorbabamın arkadaşı yurtdışında. Bize diyor istediğiniz bir şeyler olursa arayıp söyleyin,ben alırım gelirken de getiririm falan diyor ama babam izin vermiyor
Kıyafette alıyor musunuz?Ben artık mağazadan kafana göre seçip alma umudumu yitirdim. Varsa yoksa internet. Öyle bir tık daha uygun.
Haklı buldum en azından altın gözüyle bakıyor çünkü altın altındırAaa noldu bak. Dün Pandoralar indirime girmişti. Tenis bilezik almak istiyordum ne zamandır. Eşime yolladım. Doğum günü hediyemi şimdiden alabilirsin diye. Ona para vermeyi gereksiz bulduğu için (2 bin) bana altın bileklik almayı teklif etti. (Tiffany model) Ona da 20 bin verir. İkna oldum. Hangimiz enayi bilmiyorum.
buradan kaç kere grampon ayakkabı aldım hemen yırtıldı eenişteme fransadan getirtti eşim en son gelince parasını verince ne olacak ki birşeyler aldırmakta ama baban iyi tanıyor ve parasını almaz mahçup olurum diyorsa ayrı tabiMağazadan bir şeyler almayalı uzun yıllar oluyorbabamın arkadaşı yurtdışında. Bize diyor istediğiniz bir şeyler olursa arayıp söyleyin,ben alırım gelirken de getiririm falan diyor ama babam izin vermiyor
Yok kız zaten parasını vereceğiz aksini bizde kabul etmeyiz ama babama göre illa o olması şart mı,başka bir şey bulun bla bla... Dolarlarımı bozdursam 530 alabiliyorum amabshaha ayakkabı için dolar bozdurdugumu babam duysa hık diye gider Allah korusun.Parasını verin, zorla da olsa. Öyle olduğu için içim rahat bir şekilde kitleyebiliyorum ben.
Ben hepsinden alıyorum aşko ,daha uygun şeyler çıkıyorKıyafette alıyor musunuz?
Lcw dışında pek alıp güvenemiyorum. Ayakkabı aldım ama kıyafete güvenemiyorum. Yoksa daha çok seçenek var daha uygun
Bende kıyafet almıyorumKıyafette alıyor musunuz?
Lcw dışında pek alıp güvenemiyorum. Ayakkabı aldım ama kıyafete güvenemiyorum. Yoksa daha çok seçenek var daha uygun
Kocana göre sen enayisinAaa noldu bak. Dün Pandoralar indirime girmişti. Tenis bilezik almak istiyordum ne zamandır. Eşime yolladım. Doğum günü hediyemi şimdiden alabilirsin diye. Ona para vermeyi gereksiz bulduğu için (2 bin) bana altın bileklik almayı teklif etti. (Tiffany model) Ona da 20 bin verir. İkna oldum. Hangimiz enayi bilmiyorum.
Nereden alıyorsun aşko instagramdan mı yoksa netten miBen hepsinden alıyorum aşko ,daha uygun şeyler çıkıyor
Ay ben Instagram'dan bir kere abiye almıştım o ilk ve son alışverişimdi. Ne iade var ne bir şey. Benim için ty,hp falan daha iyi oluyorNereden alıyorsun aşko instagramdan mı yoksa netten mi
Niye ki? Beden konusunda endişeniz varsa kendi bedeninizi ve bir büyük ya da bir küçüğünü daha alın,hangisi olursa olmayanı iade edersiniz. Tabii uğraşmam derseniz orası ayrı.Bende kıyafet almıyorum