Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Faturasını falan da koymuşlar ama mağazasından almak en risksizi. Neyse ben şimdi alamam ama belki ileride alırım. Kuzenim almış 530,bir deneyeyim dedim ayak numarası 36'ymış denemek de nasip olmadı
Nb kalıpları yarım beden küçük bence. Hatta belki bir beden. Biraz dar gibi geldi bana ama her modelde öyle midir bilemiyorum. 327 de çok tarz duruyor ve rahat bir ayakkabı.

Nb kalıpları yarım beden küçük bence. Hatta belki bir beden. Biraz dar gibi geldi bana ama her modelde öyle midir bilemiyorum. 327 de çok tarz duruyor ve rahat bir ayakkabı.
Ya ben çok yürüyen bir insanım rahat bir şeyler almak istiyorum ama neyse ya,öfff. Doğru düzgün bir ayakkabı bile alamayacak hâle geldik

Ya ben çok yürüyen bir insanım rahat bir şeyler almak istiyorum ama neyse ya,öfff. Doğru düzgün bir ayakkabı bile alamayacak hâle geldik
Ben artık mağazadan kafana göre seçip alma umudumu yitirdim. Varsa yoksa internet. Öyle bir tık daha uygun.

Ben artık mağazadan kafana göre seçip alma umudumu yitirdim. Varsa yoksa internet. Öyle bir tık daha uygun.
Mağazadan bir şeyler almayalı uzun yıllar oluyor babamın arkadaşı yurtdışında. Bize diyor istediğiniz bir şeyler olursa arayıp söyleyin,ben alırım gelirken de getiririm falan diyor ama babam izin vermiyor

Aynen öyle ben de arayıp buluyorum nette,geçen maviye gittim ya üstüne para verdim mağazada
Aaa noldu bak. Dün Pandoralar indirime girmişti. Tenis bilezik almak istiyordum ne zamandır. Eşime yolladım. Doğum günü hediyemi şimdiden alabilirsin diye. Ona para vermeyi gereksiz bulduğu için (2 bin) bana altın bileklik almayı teklif etti. (Tiffany model) Ona da 20 bin verir. İkna oldum. Hangimiz enayi bilmiyorum.

Parasını verin, zorla da olsa. Öyle olduğu için içim rahat bir şekilde kitleyebiliyorum ben.

Haklı buldum en azından altın gözüyle bakıyor çünkü altın altındır
Ve ben de çok severim o model bileklikleri ,yakışır hale aplama

buradan kaç kere grampon ayakkabı aldım hemen yırtıldı eenişteme fransadan getirtti eşim en son gelince parasını verince ne olacak ki birşeyler aldırmakta ama baban iyi tanıyor ve parasını almaz mahçup olurum diyorsa ayrı tabi

Parasını verin, zorla da olsa. Öyle olduğu için içim rahat bir şekilde kitleyebiliyorum ben.
Yok kız zaten parasını vereceğiz aksini bizde kabul etmeyiz ama babama göre illa o olması şart mı,başka bir şey bulun bla bla... Dolarlarımı bozdursam 530 alabiliyorum amabshaha ayakkabı için dolar bozdurdugumu babam duysa hık diye gider Allah korusun.

Kocana göre sen enayisin o yatırım gözüyle baktığı için 20 bin ona koymaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…