Diğerlerini övmek için kullanacağın tüm sözcükleri kukrim de harcadınOnun tarzı çok farklı
Tamam birinci olmayı hepimiz istiyoruz. Ama o kendine uygun, yapmak istediği, çok beğendiği, tarzı olan tarifleri seçer ve kendine özgü sunumuyla katılır
Tehditlerinle beni yıldırdığın için skdkkdkd bak bugün bunları aldım.
Hayat gibi bizim yarışmalarda şaşırtmayı seviyorKakolu kekin de az oy alması da şaşırdıklarım arasında
Çok isteyen olmadı biliyor musunBizim evde başka kek pişmez, pişse de yenmez diye çikolatalı kek dedim, şansımı denedim. O da alınmamış.
Aşkom çok güzel özetledinOnun tarzı çok farklı
Tamam birinci olmayı hepimiz istiyoruz. Ama o kendine uygun, yapmak istediği, çok beğendiği, tarzı olan tarifleri seçer ve kendine özgü sunumuyla katılır
Çok güzelmiş güle güle kullanTehditlerinle beni yıldırdığın için skdkkdkd bak bugün bunları aldım.
Seni tanıyorum aşkomAşkom çok güzel özetledin
Kesinlikle aşkoSeni tanıyorum aşkom
Aslında çoğunuz tanıyorum
Havuçlu tarçınlı cevizli kek yaptım geçen gün. Gide gele hepsini ben yedim. Oğlan elini sürmedi. Sebep ne: Ağzına ceviz geliyormuş. Acaba neden…Çok isteyen olmadı biliyor musun
Bizimde meyveli kek yenmez çoğunluk kakaolu ya da çikolatalı
Aşkomun yeri cidden başkaDiğerlerini övmek için kullanacağın tüm sözcükleri kukrim de harcadın
Beni gecerse elimde koz var onu banlatacakBi ke re de kaynanam için ban lan san
Bende sana bulurum bir şeylerBeni gecerse elimde koz var onu banlatacak
Ben de kakaolu yaparım genelde kekleri ,sade bazen canım ister onu da tepside severim ,havuçlu cevizli severler onu da yaparım nanelinin tarifi de yapıyordum bir ara bir de ıslak kekHavuçlu tarçınlı cevizli kek yaptım geçen gün. Gide gele hepsini ben yedim. Oğlan elini sürmedi. Sebep ne: Ağzına ceviz geliyormuş. Acaba neden…
9 ay pastası mı sjdkksdBeni gecerse elimde koz var onu banlatacak
Ben sütlü tatlılarda çok istemiştim kukrimin birinci olmasını muhteşem görünüyor du fırın sütlacı ve testi kebabı yapması harikaydı yineAşkomun yeri cidden başkaAma yarışma ayrı bir konu
Herkesin bir tarzı var
Onun tarzı farklı mesela ben ona çok tarif önermem çünkü onun aklına koyduğu bir seçeneği vardır. Sonucu çok mühim değil
Benim oğlumda öyle şeyleri sevmezHavuçlu tarçınlı cevizli kek yaptım geçen gün. Gide gele hepsini ben yedim. Oğlan elini sürmedi. Sebep ne: Ağzına ceviz geliyormuş. Acaba neden…
Geçen de seni tehdit ediyordu bir yorumunla neydi o yaaaa9 ay pastası mı sjdkksd
Aynı fikirdeyimBen sütlü tatlılarda çok istemiştim kukrimin birinci olmasını muhteşem görünüyor du fırın sütlacı ve testi kebabı yapması harikaydı yine
Aaa evet bir de ıslak kek gider bizim evde en çok. O da aynı zaten, çikolatalı. Cocostar keki geçenlerde yapmaya niyetlendim, sonra yine cocostar pasta yaparken buldum kendimi.Ben de kakaolu yaparım genelde kekleri ,sade bazen canım ister onu da tepside severim ,havuçlu cevizli severler onu da yaparım nanelinin tarifi de yapıyordum bir ara bir de ıslak kek
Kim Nane mi Nilü mü?Geçen de seni tehdit ediyordu bir yorumunla neydi o yaaaa