Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Onun tarzı çok farklı🤗🥰
Tamam birinci olmayı hepimiz istiyoruz. Ama o kendine uygun, yapmak istediği, çok beğendiği, tarzı olan tarifleri seçer ve kendine özgü sunumuyla katılır❤️🥰🌹🤩🤓🤓🤓🤓
Diğerlerini övmek için kullanacağın tüm sözcükleri kukrim de harcadın

Eklentiler

• IMG_2089.jpeg
    IMG_2089.jpeg
    151 KB · Görüntüleme: 35
Çok isteyen olmadı biliyor musun😁
Bizimde meyveli kek yenmez çoğunluk kakaolu ya da çikolatalı😁
Havuçlu tarçınlı cevizli kek yaptım geçen gün. Gide gele hepsini ben yedim. Oğlan elini sürmedi. Sebep ne: Ağzına ceviz geliyormuş. Acaba neden…

Diğerlerini övmek için kullanacağın tüm sözcükleri kukrim de harcadın
Aşkomun yeri cidden başka 🤓🤩🥰Ama yarışma ayrı bir konu🤩
Herkesin bir tarzı var💜😁
Onun tarzı farklı mesela ben ona çok tarif önermem çünkü onun aklına koyduğu bir seçeneği vardır. Sonucu çok mühim değil 🤩

Havuçlu tarçınlı cevizli kek yaptım geçen gün. Gide gele hepsini ben yedim. Oğlan elini sürmedi. Sebep ne: Ağzına ceviz geliyormuş. Acaba neden…
Ben de kakaolu yaparım genelde kekleri ,sade bazen canım ister onu da tepside severim ,havuçlu cevizli severler onu da yaparım nanelinin tarifi de yapıyordum bir ara bir de ıslak kek

Aşkomun yeri cidden başka 🤓🤩🥰Ama yarışma ayrı bir konu🤩
Herkesin bir tarzı var💜😁
Onun tarzı farklı mesela ben ona çok tarif önermem çünkü onun aklına koyduğu bir seçeneği vardır. Sonucu çok mühim değil 🤩
Ben sütlü tatlılarda çok istemiştim kukrimin birinci olmasını muhteşem görünüyor du fırın sütlacı ve testi kebabı yapması harikaydı yine

Benim oğlumda öyle şeyleri sevmez 😁
Aşureye bile yeni alıştı😁
Kız kardeşim dün irmikli top yapmış. Bazılarını fındığa bulaşmış. O fındıklıları yemedi🤣

Ben de kakaolu yaparım genelde kekleri ,sade bazen canım ister onu da tepside severim ,havuçlu cevizli severler onu da yaparım nanelinin tarifi de yapıyordum bir ara bir de ıslak kek
Aaa evet bir de ıslak kek gider bizim evde en çok. O da aynı zaten, çikolatalı. Cocostar keki geçenlerde yapmaya niyetlendim, sonra yine cocostar pasta yaparken buldum kendimi. 🤣Nasip olmuyor bir türlü.

X