- 20 Mart 2008
- 140.778
- 211.360
- 60
Ben tavuklu pilav yapacaksam tavuğunu yağla, baharatla tavada bir çeviriyorum. Yoksa asla yemez eşim. Sası sası der eminim.Evet antepli aciyi sever.
Beyazlığına değil de tavuğa hiç işlem yapılmamasına takılırlar.Yokkk artık illa yağlı olacak demii .
Bizde de etli salçalı bulgur pilavı yeniyor yufkaylaLavaşı yerim de dolmayla niye yiyeyim yaa. Hala oturmadı bende o.
Burada da yeniyor öyle.Bizde de etli salçalı bulgur pilavı yeniyor yufkayla
Ben tavuklu pilav yapacaksam tavuğunu yağla, baharatla tavada bir çeviriyorum. Yoksa asla yemez eşim. Sası sası der eminim.
Evet benim esimde bende acılı sevip yeriz yemekleri.Beyazlığına değil de tavuğa hiç işlem yapılmamasına takılırlar.
iyiyim tsk sen ? Zebra kekini beğenmiştim.Merhaba herkese nasılsınız
İlla işlem görecek tavuk yani,soslamak bile yeterli yani.Beyazlığına değil de tavuğa hiç işlem yapılmamasına takılırlar.
Ben de iyiyim Seda çok teşekkür ederimiyiyim tsk sen ? Zebra kekini beğenmiştim.
⚘
Selam hoş geldiniz.Merhaba herkese nasılsınız
HoşbuldumSelam hoş geldiniz.
Evet. Bir de burada cemiyetlerde o tarz yemekler zayıf kalır. Biri yapsa kınarlar.İlla işlem görecek tavuk yani,soslamak bile yeterli yani.
Normal yani tavuğun eziklenmesi,şimdi et varken tavukta kim oluyormuş denir herhalde.Evet. Bir de burada cemiyetlerde o tarz yemekler zayıf kalır. Biri yapsa kınarlar.
Lazanyayı cumartesi yapmıştımBen senden lazanya vaybı almıştım kuşum, kelle paça beklemiyordum djdkkdkd
Evet. Burada genelde lahmacun yaptırıyorlar. Bir keresinde yeni atandığım küçük ilçede öğle yemeğine gidecektik. Kapıda öğrencileri gördük, dediler ki hocam biz lahmacun yemeye gidiyoruz. Öyle mi, nereye gidiyorsunuz dedim. Cevap: CENAZEYE HAHAHAHHAHSHDJJD Cenaze olunca çocuklar öğle arasında oraya gidiyor.Normal yani tavuğun eziklenmesi,şimdi et varken tavukta kim oluyormuş denir herhalde.
Şaka gibi yaaa hazır lahmancun tabi ben olsam koşarak giderdim sonuçta lahmacun var yaniEvet. Burada genelde lahmacun yaptırıyorlar. Bir keresinde yeni atandığım küçük ilçede öğle yemeğine gidecektik. Kapıda öğrencileri gördük, dediler ki hocam biz lahmacun yemeye gidiyoruz. Öyle mi, nereye gidiyorsunuz dedim. Cevap: CENAZEYE HAHAHAHHAHSHDJJD Cenaze olunca çocuklar öğle arasında oraya gidiyor.
Biz her türlü yapılır ablam ama ben en çok Antep usulü yaparımGastronomide bir numara zaten antep mutfağı tescilli birde,bizimkler bu sene gittiler hayran kalmışlar yemeklere.
Yaaaaa bizde pişmez z.yağı kullanıyorum pilavda hep.
Canısı birde oralarda doğpal tabi herşey sağlıklı beslenşyorlar,burada et alıyorsun pişmiyor bile.
Peki içli köfteyi de yufka ekmekle yiyorlar desemAçık ekmek dedikleri ince lavaş gibi. Kayınvalidem dolma yapınca bizi de çağırır. Sofrada bana da ekmek uzatırlar. Yok ben yemeyeceğim deyince şaşırıyorlar. HALA.
Bizimde yapılmaz. Düğün ve cenazelerde lahmacun, etli pilav ya da patlıcan tava pilav yapılır.Batıdaki tavuklu pilavı Antep’te bir cenazede, düğünde verseler Bİİİİ ANAM BU NE BÖYLE BEMBEYAZ derler.