Pilav var mıBak bunda demiyoruz hiç. İki ileri bir geri olmuyor, hep Nane önde.Neyse unutalım gitsin. Konuyu değiştiriyorum hemen akşama fırında tavuklu patates yapacağım.
Pilav ve çorba dünden var ama yemeyiz. Bilmen lazım, Antep’te tava yemekleri tek yenir.Pilav var mı
Ekmek banarak değil miPilav ve çorba dünden var ama yemeyiz. Bilmen lazım, Antep’te tava yemekleri tek yenir.
Evet hatta tırnaklı pideyle dürüm yaparak, maydanoz serpip ayjsjsjs benim asla uyum sağlayamayacağım bir şey.Ekmek banarak değil mi
Aynen öyleBak bunda demiyoruz hiç. İki ileri bir geri olmuyor, hep Nane önde.Neyse unutalım gitsin. Konuyu değiştiriyorum hemen akşama fırında tavuklu patates yapacağım.
Kurtarıcı. Hiçbir şey yapamıyorsan tavuklu patates yap.Aynen öyle
Çok güzel menü pratik en sevdiğimizz
Bende ona gececegimm muhtemelenKurtarıcı. Hiçbir şey yapamıyorsan tavuklu patates yap.
Bulantın yoksa iyi. Ben hayattan soğurum ilk 3-4 ay. Yemek falan da yapamazdım hiç. Bir tek yayla çorbası.Bende ona gececegimm muhtemelen
Bence efsane oluyor
Ben yarı Antepliyim benceEvet hatta tırnaklı pideyle dürüm yaparak, maydanoz serpip ayjsjsjs benim asla uyum sağlayamayacağım bir şey.
Beslenmede olması değişikmişBence efsane oluyor
Sadece açık ekmekle miİlkokulda kışın çoğu çocuğun beslenmesinde somun ekmek arası dolma olur üstüne nar ekşisi
Neeeee ciddenmiii
Nevoşşş ilk defa duyuyorum bunu,tok tutar gerçide.Bence efsane oluyor
Sadece açık ekmekle miİlkokulda kışın çoğu çocuğun beslenmesinde somun ekmek arası dolma olur üstüne nar ekşisi
Açık ekmek dedikleri ince lavaş gibi. Kayınvalidem dolma yapınca bizi de çağırır. Sofrada bana da ekmek uzatırlar. Yok ben yemeyeceğim deyince şaşırıyorlar. HALA.Neeeee ciddenmiii
Ben ekmeksiz yediğim için onlara göre daha fazla yiyorum dolmayı. Tam bütçe düşmanıyım hahahhahhdjdhdj.Bence efsane oluyor
Sogan yoksa sıkintı yokBulantın yoksa iyi. Ben hayattan soğurum ilk 3-4 ay. Yemek falan da yapamazdım hiç. Bir tek yayla çorbası.
Kuru dolma abla cidden güzel oluyorNevoşşş ilk defa duyuyorum bunu,tok tutar gerçide.
Ekmeğin içinden yağı akıyor öyle yağlı yapıyorlar.Ben ekmeksiz yediğim için onlara göre daha fazla yiyorum dolmayı. Tam bütçe düşmanıyım hahahhahhdjdhdj.
Büyük kolaylıkBeslenmede olması değişikmiş