Burada da öyle. Düğünlerde bile lahmacun olur ahahahahEvet. Burada genelde lahmacun yaptırıyorlar. Bir keresinde yeni atandığım küçük ilçede öğle yemeğine gidecektik. Kapıda öğrencileri gördük, dediler ki hocam biz lahmacun yemeye gidiyoruz. Öyle mi, nereye gidiyorsunuz dedim. Cevap: CENAZEYE HAHAHAHHAHSHDJJD Cenaze olunca çocuklar öğle arasında oraya gidiyor.
Lahmacuna köz patlıcan sarılır ama içli köfte sade yenirPeki içli köfteyi de yufka ekmekle yiyorlar desembizim burada ekmeksiz tek lokma yemek yenmez. Bende tam tersi ağzıma sürmem.snsjs
Daha lezzetli demek ki yöre olarakta.Biz her türlü yapılır ablam ama ben en çok Antep usulü yaparım
Evet abla üstüne tanımamDaha lezzetli demek ki yöre olarakta.
Bizim dünürde çok güzel yapar dolmayı.Evet abla üstüne tanımam
Yok lahmacuna salata sararım da köz patlıcan bizde yok. İçli köfte,dolma,pilav,makarna kısacası heeer şeyi ekmekle yerlerLahmacuna köz patlıcan sarılır ama içli köfte sade yenir
Elazığlılarda çok güzel yaparBizim dünürde çok güzel yapar dolmayı.
Bizimde öyle patlıcan sarılmazYok lahmacuna salata sararım da köz patlıcan bizde yok. İçli köfte,dolma,pilav,makarna kısacası heeer şeyi ekmekle yerler
Patlıcanı Urfa,Antepli arkadaşlarımdan duydum. Hep dediler dene mutlaka diye ama yiyebileceğimden emin değilimBizimde öyle patlıcan sarılmazSalata, yeşillik, limon
Yeter ki etli yemek olsunNe çok lahmacun demişsiniz bizde de etli ekmek oluyor genelde cenaze de
Köz Patlıcan yenir ya lezzetlidir kesinPatlıcanı Urfa,Antepli arkadaşlarımdan duydum. Hep dediler dene mutlaka diye ama yiyebileceğimden emin değilim
Aynen güzel yapıyorlar zaten,hele içli köftesi çok güzel olur birinin ..Elazığlılarda çok güzel yapar
Köz patlıcan severim ama lahmacuna nasıl bir ikili olacaklar tam kestiremiyorumKöz Patlıcan yenir ya lezzetlidir kesin
Güzel oluyor. Benim eşim çok seviyor. Ama lahmacunun tadı gidiyorPatlıcanı Urfa,Antepli arkadaşlarımdan duydum. Hep dediler dene mutlaka diye ama yiyebileceğimden emin değilim
İçli köfte bizim taraflarda hep güzel yapılır. Mesela bizim Analı kızlı efsane olurAynen güzel yapıyorlar zaten,hele içli köftesi çok güzel olur birinin ..
Hayırlı akşamlarKaçtım hanımlar iyi akşamlar hepinize görüşürüz.