Kalibim ,karanlık, çekim hatası, inatNeymiş söylesene
İyi fikir abla bende balkonda yapayım o zaman bi dahakineBen sunumu hep balkonda yaparım
Aralık çok daha güzel olacak,sen yeter ki kaçırma olayları kuzumİyi oluyor insanı gaza getiren birilerinin olması açıkçası hayır demem bunaltmana
Pudra şekeri tarifi kapatmışKalibim ,karanlık, çekim hatası, inat
Tamam asayiş berkemalAralık çok daha güzel olacak,sen yeter ki kaçırma olayları kuzum
İşte inat nevosumPudra şekeri tarifi kapatmışBirde mandalina olmamış
Bak örnek vereyim.İyi fikir abla bende balkonda yapayım o zaman bi dahakinetam 8 de mi belli oluyor yeni yarışma kategorisi ?
Aman boşver biz fasulyeyizİşte inat nevosummozaik gözükmüyor ama ben bu sunumu o kadar çok istedim ki R de yapmak istemiyorum yaptım aklımda kalacağına eskide kaldi
Aynen öyle nevosumAman boşver biz fasulyeyiz
Balkonda çekilen daha güzel abla dediğin doğru ışık önemliymişBak örnek vereyim.
Bu içeride yaptığım sunum
Eki Görüntüle 3341662
Buda balkonda
Eki Görüntüle 3341661
İsterse hava kapalı olsun. Üstüne güneş vurmayacak. Yere örtü seriyorum üstünde çekiyorum. Fotolarla hiç oynamıyorum. Dışarının ışığı bu hale getiriyor.Balkonda çekilen daha güzel abla dediğin doğru ışık önemliymiş
Bende riske girip tuzlu yaptım. İyi ki yaptım hiç pişman değilimAynen öyle nevosumyapmasam catlardim, ben catlatacagima oy gelmesin
Tamam abla bir dahaki sefere öyle deneyim bende teşekkür ederimİsterse hava kapalı olsun. Üstüne güneş vurmayacak. Yere örtü seriyorum üstünde çekiyorum. Fotolarla hiç oynamıyorum. Dışarının ışığı bu hale getiriyor.
Rica ederim canımTamam abla bir dahaki sefere öyle deneyim bende teşekkür ederim
Olacak deyip evrene pozitif mesaj yollamayacağım bu sefer. Geçen ayki gibi olmasın.Vallahi bende katıldığım ilk yarışta birinci olmadımİkincide olmuştum
@Nane limon kabugu belki 8-9 defa katıldı. Hiç birinci olmadı. Pro bile değil. Ama ikinci ve üçüncü oluyor. Bakalım bu ay olacak mı
Sunum çalışması yaparız Seda'cımBakalım aralık ayı kategorisi nasıl bir tarif olacak ☺benimde ilk katıldığım için.
Heyecan yaptım.Kekimin üzeri istemeden hafif kızarık çıktı. Bundan sonrakinde tabi daha güzel yaparım bir şeyleri.
Evet bu sefer tüm enerjiler Nane'yeOlacak deyip evrene pozitif mesaj yollamayacağım bu sefer. Geçen ayki gibi olmasın.