Boşver olur öyle arada bazen çiçek bazen felaketSonra yönetim taraf tutuyor olsun
O popüler diye dahil etmedikHanimlar ellerinize saglik, hepsi cok guzel gozukuyor
Ustume bir cevizli havuclu kek tarifi atsaniz keske, 4 yumurtali bir tarifim vardi kaybettim
Yönetim taraf tutuyorSonra yönetim taraf tutuyor olsun
E onu bende tutuyorum
Çenesi çok olunca
Aman gözünü seveyim sen tutma en son et yemeklerinde bunu dedin ve önde giderken ikinci oldum
Kırmızı olduğunu bi görseydikAman gözünü seveyim sen tutma en son et yemeklerinde bunu dedin ve önde giderken ikinci oldum
Heralde ilk yarışmasında kazanmak baya zorOlacaaaakkkk, üzülme kuzumsana söylediklerimi unutma
AşkolsunAman gözünü seveyim sen tutma en son et yemeklerinde bunu dedin ve önde giderken ikinci oldum
Valla kazanan oldu mu hatırlamıyorum canım ama evet biraz zorHeralde ilk yarışmasında kazanmak baya zor
Ben sana yardım edicem sen yeter ki birakmaHeralde ilk yarışmasında kazanmak baya zor
Maşallah ne güzel demek ki sorun bende
Sunumum mu kötü ki bu kadar az oy almışım yavValla kazanan oldu mu hatırlamıyorum canım ama evet biraz zorpopüler tarif sevilen yemek, iddialı sunum