Off diyetliyim canım çekti yaaElmalı turtiş yaptım akşamki tatlı krizimden sonra bu akşam hazırlıksız kalmayayım
Eşim portakallı istedi ama ben elmalıyı daha çok seviyorumgidip portakal alacağım şimdi bari sıkayım da yanında yerken içsin ne de olsa eşitlik önemli
Eki Görüntüle 3341678
Teşekkür ederim canımAyyy nasıl canım çekti ellerine sağlık efsane görünüyor
Kimseye söylemem ben gel yiyelim kahve de yaparımOff diyetliyim canım çekti yaa
Uiyyyy şuan yakınımda olsaydın %90 ihtimalle gelirdimKimseye söylemem ben gel yiyelim kahve de yaparım
Döverim.
Sen benim ilk sunumları görsenAy nasıl estetik çekiyorsunuzkatıldığımda kaybedersem arka fondan kaybedeceğim gibi hissediyorum.
Geçtim bileDöverim.
Eline sağlık çok güzel olmuş afiyet olsunElmalı turtiş yaptım akşamki tatlı krizimden sonra bu akşam hazırlıksız kalmayayım
Eşim portakallı istedi ama ben elmalıyı daha çok seviyorumgidip portakal alacağım şimdi bari sıkayım da yanında yerken içsin ne de olsa eşitlik önemli
Eki Görüntüle 3341678
Şimdiden afiyet olsunKışın günde 8 kilo portakal yiyen bunyeme cok guzel gorundu. Mutlaka deniycem tarifi.
Teşekkür ederim canımEline sağlık çok güzel olmuş afiyet olsun
Teşekkür ederim oyun içinOyladım kızlar hayırlı olsun
Ellerine sağlık hangisi seninTeşekkür ederim oyun için
Coco star kek benimEllerine sağlık hangisi senin
Süper görünüyor çok beğendimCoco star kek benim
Kurabiyede tadını da bildiğim için ve tereyağdan da ötürü kendime de oy verdim ama oy verenlere bir baktım ki benden başka 1 veya 2 kişi daha kendisine oy vermiş. Utandım birazcıkİyi yapmışsın canım, bir süre bende hep kendime oy verdimherkes yapıyor zaten
Ellerine sağlık aşkomElmalı turtiş yaptım akşamki tatlı krizimden sonra bu akşam hazırlıksız kalmayayım
Eki Görüntüle 3341678
Ohh beee ne güzel içimizde kalmıyor en azından nevosumBende riske girip tuzlu yaptım. İyi ki yaptım hiç pişman değilim
Bende kendime oy verdim çünkü kekim gerçekten çok lezzetliydi ve başkası yapmış bile olsa yine verirdim diye verdimKurabiyede tadını da bildiğim için ve tereyağdan da ötürü kendime de oy verdim ama oy verenlere bir baktım ki benden başka 1 veya 2 kişi daha kendisine oy vermiş. Utandım birazcık
Oy vereceklerim daha belli değil. Bakalım yine listeme girer miyim
Yok bee kuzuummm ver gitsin yine verKurabiyede tadını da bildiğim için ve tereyağdan da ötürü kendime de oy verdim ama oy verenlere bir baktım ki benden başka 1 veya 2 kişi daha kendisine oy vermiş. Utandım birazcık
Oy vereceklerim daha belli değil. Bakalım yine listeme girer miyim