- 28 Ekim 2022
- 6.049
- 15.007
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında tarifin adı önemli olabiliyor. Sende sunum tamamHeralde ilk yarışmasında kazanmak baya zor
Bırakmıycam tamamBen sana yardım edicem sen yeter ki birakma
Canım olur mu öyle şey, ilk yarışman 8cin sunumun çok güzel popüler tarifler ve çok sevilen yemekler hep dağa çok oy alir seninle ilgisi yok gerçektenSunumum mu kötü ki bu kadar az oy almışım yav
Zamanla çözerim heraldeAslında tarifin adı önemli olabiliyor. Sende sunum tamam
Sunum+ tarif olunca birincilik geliyor.
Bazen sadece sunum etkiliyor. Bazen adı çok oy alıyor.
Vallahi bende katıldığım ilk yarışta birinci olmadımİkincide olmuştumMaşallah ne güzel demek ki sorun bende
Sen şuan bunu unut, dediklerime odaklan sen sunumda kötü değilsin, tarif tarif tarifBırakmıycam tamam
Yok kız son dk ya kadar belli olmuyor sonuç birde gerçekten o ay oy verenlerin sevdiği tarif denk gelmesi etkiliMaşallah ne güzel demek ki sorun bende
Önümüzde ki yarışmada popüler tarif kaparım inşallahCanım olur mu öyle şey, ilk yarışman 8cin sunumun çok güzel popüler tarifler ve çok sevilen yemekler hep dağa çok oy alir seninle ilgisi yok gerçekten
Tarif verdiğim ilk an buralarda ol. Popüler tarifler al, sunumu akşam değil gündüz ışıkta yap. İnan senin çok sürmez. Ahaa buraya yazıyorumZamanla çözerim heralde
Evet ya şu ikinci olma şeyini bir yensem devamı gelir gibiVallahi bende katıldığım ilk yarışta birinci olmadımİkincide olmuştum
Nane Limon Kabugu belki 8-9 defa katıldı. Hiç birinci olmadı. Pro bile değil. Ama ikinci ve üçüncü oluyor. Bakalım bu ay olacak mı
Bak ikimizde aynı oyu almışız, ben yıllardır katılıyorumÖnümüzde ki yarışmada popüler tarif kaparım inşallah
İnşallahEvet ya şu ikinci olma şeyini bir yensem devamı gelir gibi
Tamam sosyalim kaza geldim vallaSen şuan bunu unut, dediklerime odaklan sen sunumda kötü değilsin, tarif tarif tarif
öyleymiş anladımYok kız son dk ya kadar belli olmuyor sonuç birde gerçekten o ay oy verenlerin sevdiği tarif denk gelmesi etkili
Allahım inşallah unutmam kaçırmamda gelir alırım popüler tarif gündüz yapsam bile evim ışık alan bi ev değil mecbur ışık açmam lazım abla yaTarif verdiğim ilk an buralarda ol. Popüler tarifler al, sunumu akşam değil gündüz ışıkta yap. İnan senin çok sürmez. Ahaa buraya yazıyorum
Haklısın vallaBak ikimizde aynı oyu almışız, ben yıllardır katılıyorum
Çok güzel gaza getiririm ben seni darlıcam merak etme, bak naneyide ilk geldiğinde çok bunaltmis olabilirimTamam sosyalim kaza geldim valla
öyleymiş anladım
Allahım inşallah unutmam kaçırmamda gelir alırım popüler tarif gündüz yapsam bile evim ışık alan bi ev değil mecbur ışık açmam lazım abla ya
Ben sunumu hep balkonda yaparımTamam sosyalim kaza geldim valla
öyleymiş anladım
Allahım inşallah unutmam kaçırmamda gelir alırım popüler tarif gündüz yapsam bile evim ışık alan bi ev değil mecbur ışık açmam lazım abla ya
Hatamı biliyorum meselaHaklısın valla
Neymiş söyleseneHatamı biliyorum mesela
İyi oluyor insanı gaza getiren birilerinin olması açıkçası hayır demem bunaltmanaÇok güzel gaza getiririm ben seni darlıcam merak etme, bak naneyide ilk geldiğinde çok bunaltmis olabilirim