- 28 Ekim 2022
- 6.049
- 15.007
- 28
tabi olur.Sunum çalışması yaparız Seda'cım
Hadi inşşşşş her gördüğümde canım çekiyor, yenileceksem ona yenileyim.Evet bu sefer tüm enerjiler Nane'ye
Ay nasıl estetik çekiyorsunuzBak örnek vereyim.
Bu içeride yaptığım sunum
Eki Görüntüle 3341662
Buda balkonda
Eki Görüntüle 3341661
Ay inanamıyorum ben de mi birinin favorisi oldum
Abla ben insta videolarını izleyemiyorum.
Kışın günde 8 kilo portakal yiyen bunyeme cok guzel gorundu. Mutlaka deniycem tarifi.Ay inanamıyorum ben de mi birinin favorisi oldum
Teşekkür ederim
Siz kaynanam hakkında bir şey demeyin mümkünse. Siz bir şeyler yazınca direkten dönüyor aksjsjsjsOlacak deyip evrene pozitif mesaj yollamayacağım bu sefer. Geçen ayki gibi olmasın.
Bir gün yapalım yaaaHadi inşşşşş her gördüğümde canım çekiyor, yenileceksem ona yenileyim.
Sen neden kek yapmadın zerreSiz kaynanam hakkında bir şey demeyin mümkünse. Siz bir şeyler yazınca direkten dönüyor aksjsjsjs
Ben küçükümSen neden kek yapmadın zerre
Ayfon 15 pormeksin yoksa katılmaAy nasıl estetik çekiyorsunuzkatıldığımda kaybedersem arka fondan kaybedeceğim gibi hissediyorum.
Benim opponun ortama girişiAyfon 15 pormeksin yoksa katılma
Yarışmaya şöyle çekim yapmazsın beeee.Elmalı turtiş yaptım akşamki tatlı krizimden sonra bu akşam hazırlıksız kalmayayım
Eşim portakallı istedi ama ben elmalıyı daha çok seviyorumgidip portakal alacağım şimdi bari sıkayım da yanında yerken içsin ne de olsa eşitlik önemli
Eki Görüntüle 3341678
Olur oppo da olur. Nevoş'un telefonu da oppoBenim opponun ortama girişi
Saçlar da böyledir ya öylesine toplayınca daha güzel dururYarışmaya şöyle çekim yapmazsın beeee.
Ayyy nasıl canım çekti ellerine sağlık efsane görünüyorElmalı turtiş yaptım akşamki tatlı krizimden sonra bu akşam hazırlıksız kalmayayım
Eşim portakallı istedi ama ben elmalıyı daha çok seviyorumgidip portakal alacağım şimdi bari sıkayım da yanında yerken içsin ne de olsa eşitlik önemli
Eki Görüntüle 3341678