Amin canımmmmAllah her daim iyilik güzellik sağlık versin. Bende iyiyim şükür ya. Ufaklıktan bulaştı. Sağlık ocağına gitmiştim. İlaç yazdı fayda etti biraz
Aaa ,doğum günün mü?Kimsede iyi ki doğdun dememiş
Dedim ya 30uma yaklaştım diye demek ki kimse anlamamışAaa ,doğum günün mü?görmemişim ben,doğum günün kutlu olsun canım
Rica ederim canımDedim ya 30uma yaklaştım diye demek ki kimse anlamamışteşekkür ederim canım benim
Aa gerçekten miKimsede iyi ki doğdun dememiş
Anlasilmadi canimDedim ya 30uma yaklaştım diye demek ki kimse anlamamışteşekkür ederim canım benim
Her geçen gün 30'una yaklaşan kadın,doğum günün kutlu olsun.Kimsede iyi ki doğdun dememiş
Doğum günün kutlu olsun canım benimDedim ya 30uma yaklaştım diye demek ki kimse anlamamışteşekkür ederim canım benim
Yok canım alıskınım ben bugün 10 kasım hic kutlanmadı zatenRica ederim canımgözden kaçırmışım, yoktum ortalıkta
Çokk teşekkür ederimHer geçen gün 30'una yaklaşan kadın,doğum günün kutlu olsun.
Amin insallah kirazımmDoğum günün kutlu olsun canım benimhersey gönlünce olsun inş nice mutlu yıllara kuzuumm sevdiklerinle
Yok canım alıskınım ben bugün 10 kasım hic kutlanmadı zaten
Ben doğum gününe az kaldı diye anladımYok canım alıskınım ben bugün 10 kasım hic kutlanmadı zaten
Sağ ol canım benimÇok geçmiş olsun nevosum
Çabuk fasulye olacağım diyorsunBuna kek diye özendim. Kaç senedirNevreste nin beynini yiyoruz kek yarışması yap diye. Dandik bir şey yapsam olmazdı.
Doğum günün kutlu olsun,sağlıkla huzurla dolu nice yaşların olsunKimsede iyi ki doğdun dememiş