Mmmm köfteli kekKekimi yaptım köfteler, görürsünüz siz.
İvitZennam küsmüş
Arkada aksın kime ne zararı varYassah hemşerim yassahhhh
Aşkom
Zano'm
Günaydın
Hemşom
Geçmiş olsun Zano'mBoğaz enfeksiyonu
Geçmiş olsun canımaşırı kötü hastalandım baş, kulak ve boğazım ağrıyor ve akşama da başka şehire gidecektik daha iyi olursam yarın çıkacağız
Yanına iliştirdim. Üzgünüm ama çok güzel oldu ahsjshjdArkada aksın kime ne zararı var
Insta da buluşalımYanına iliştirdim. Üzgünüm ama çok güzel oldu ahsjshjd
Ben o beyenmedimleri ciddi ciddi kızdığım için falan atmıyorum,küsme bağaa. Arada atarım ama ciddi olmadığımı anla bence hep küsemeyiz.Geldim ,barışalım
Bana atarsan küserimBen o beyenmedimleri ciddi ciddi kızdığım için falan atmıyorum,küsme bağaa. Arada atarım ama ciddi olmadığımı anla bence hep küsemeyiz.
Sen bana atsan ben küsmem mesela. Atıyorum başkalarına da ama kimse küsmüyo. Senin nazın bana geçtiği için küsmüŞş gibi yapıyorsun sadece.Bana atarsan küserimbaşkaları küsmüyorsa at
Yakın hissetmediğim biri atsa umrumda olmaz benim ki olmuyor ,ama şakam,nazım geçen biri atınca hoşlanmıyorumSen bana atsan ben küsmem mesela. Atıyorum başkalarına da ama kimse küsmüyo. Senin nazın bana geçtiği için küsmüŞş gibi yapıyorsun sadece.
Sana da geçmiş olsun aşkomHastalara geçmiş olsun
Benim de boynum tutulmuş
Tamam dikkat ederimYakın hissetmediğim biri atsa umrumda olmaz benim ki olmuyor ,ama şakam,nazım geçen biri atınca hoşlanmıyorum