Benim deeHastalara geçmiş olsun
Benim de boynum tutulmuş
AnlastikTamam dikkat ederimküsme ama atarsam da beğenmediğimden değil öyle uğraşmak için. Ama bir daha atmam
Sağ ol aşkomSana da geçmiş olsun aşkom
Sana da geçmiş olsunBenim deehatta ne alakaysa sırtım da tutulmuş,ağrıyor. Geçmiş olsun ablacım
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
Çok geçmiş olsun nevosumHastalara geçmiş olsun
Benim de boynum tutulmuş
Bende senin gibi düşünüyorum hemsomYakın hissetmediğim biri atsa umrumda olmaz benim ki olmuyor ,ama şakam,nazım geçen biri atınca hoşlanmıyorum
Yani ,aklın yolu bir hemsom,hiç sohbetim olmayan birine sormam bile ,ciddiye almam çünküBense senin gibi düşünüyorum hemsom
Geçmiş olsun nevoşHastalara geçmiş olsun
Benim de boynum tutulmuş
Sağol Zennam yine kayboldunGeçmiş olsun Zano'm
Hadi inşallahYanına iliştirdim. Üzgünüm ama çok güzel oldu ahsjshjd
Buna kek diye özendim. Kaç senedirHadi inşallahseni biran önce geldiğin gibi gönderelim fasülyeliğe
Tabi tabii canım çok haklı bir sebepBuna kek diye özendim. Kaç senedirNevreste nin beynini yiyoruz kek yarışması yap diye. Dandik bir şey yapsam olmazdı.
Geldim Zano'mSağol Zennam yine kayboldun
Daha haklı bir gerekçe asla olamazdıBuna kek diye özendim. Kaç senedirNevreste nin beynini yiyoruz kek yarışması yap diye. Dandik bir şey yapsam olmazdı.
Seni gördüm, daha iyi oldum Zano'mNassın iyisin
Aynen katılıyorum hemsosuu haklıyızYani ,aklın yolu bir hemsom,hiç sohbetim olmayan birine sormam bile ,ciddiye almam çünkü
Allah her daim iyilik güzellik sağlık versin. Bende iyiyim şükür ya. Ufaklıktan bulaştı. Sağlık ocağına gitmiştim. İlaç yazdı fayda etti birazSeni gördüm, daha iyi oldum Zano'msen de iyi ol bir an önce inşallah
Her zaman hemşomAynen katılıyorum hemsosuu haklıyız