O işin raconu kızaam anlamadın mı halaGelip burda istemiyom diyo birde bize
Hızla olursa eklerim acele etmezNevos ikinci fasulyelige iki yıl gelsin hadi bakalım
Ben bu ay cidden oy alamam bakın görün amaO işin raconu kızaam anlamadın mı halaKazanamam oy alamam aman sonuncuyum de bak gör
Yanlış zamanda yarışıyoruz. Eskiden hediyeler de çok iyiydi yarışmacılar da bu kadar başarılı değildi.Nevos ikinci fasulyelige iki yıl gelsin hadi bakalım
Yok ya alırsın bence
O kadar tatlı içindeYok ya alırsın bencebörek gibi olmuş mis. Kim sevmez ki
Sunuma da bakıyorlarO kadar tatlı içinde
Bakalım nasıl oylar gelecek. Daha bir sürü tarif gelecek. Birkaçı çok iddialı eğer sunumu iyi yaparlarsa çekişme olur.Sunuma da bakıyorlar
Örnek veriyorum böyle bir sürü kekimiz var. Yeni arkadaşlar var. Onlar nasıl yapacak bakalımBakalım nasıl oylar gelecek. Daha bir sürü tarif gelecek. Birkaçı çok iddialı eğer sunumu iyi yaparlarsa çekişme olur.
Nane Limon Kabugu nun keki gayet iyi sunumu kurabiyede yaptığı gibi iddialı yaparsa onunda şansı çok
Kk belli olmuyor. Bazen sevdikleri ön plana çıkıyor. Mesela anne kekini herkes çok sever.
Tabiki öyle. Birazda şans meselesi. İsim de önemli görsel de. Hepsi ile bütün olmalı. BakalımBakalım nasıl oylar gelecek. Daha bir sürü tarif gelecek. Birkaçı çok iddialı eğer sunumu iyi yaparlarsa çekişme olur.
Nane Limon Kabugu nun keki gayet iyi sunumu kurabiyede yaptığı gibi iddialı yaparsa onunda şansı çok
Kk belli olmuyor. Bazen sevdikleri ön plana çıkıyor. Mesela anne kekini herkes çok sever.
Ne sınavıYarın sınavım var. O kadar çok çalıştım ki çan çok yükselecek yazık diğerlerine
Şansa çok ihtiyacım olacak
Açıköğretim vize sınavıNe sınavı
Ne okuyonAçıköğretim vize sınavı
Çocuk gelişimi lisans okuyorum. Ön lisans okumuştum. Geçiş olmadı bende baştan başladım.Ne okuyon
Ya maşallah sanaÇocuk gelişimi lisans okuyorum. Ön lisans okumuştum. Geçiş olmadı bende baştan başladım.
İnşallah canımYa maşallah sanaTüm sınavlarını ilkte verip kolaylıkla mezun olmak nasip olsun inşallah.
Sende de her dil var be ablacım yo yo bu kadarıO da mı olmasınŞarkı güzel ama Lazca. Bana göre güzel Lazcası ama Türkçe ne diyo bilemem Allah bilir