Amin elticim, sana da kolaylıklar ve afiyetler olsun inşallah.Ellerine sağlık elticim afiyet ile tüketin inşallah
Bende aynı moddayımKocalarıda konserve yapalım. Belki bozulur çöpe atarız
Sende gel bana çayaSuçumuz polis olmamak anladım
Sen neyynnn beklion daaaa
Benim kuzenim senin yaşadklarını yaşadı
Hatta ve hatta kadın bi ara bildiğin yaptığı yemeğin suyunu boşalttı kuzenm uyardı die
Kuzenimde onun bulunduğu katn üst komiusuna gidio hergün dökmeye başladı
Neyse kadın ev sahibi olmasına rağmen evi sattı gitti
1 hafta kaldıBende yapabilirim inşallah
Mesafeler aşka engel değil die kim dediyse yalan demişSende gel bana çaya
Mesafeler aşka engel değil die kim dediyse yalan demiş
Bende şimdi bunları nereye koysam diye düşünüyorumAmin elticim, sana da kolaylıklar ve afiyetler olsun inşallah.
Artık ne kavanoz ne de kapak yetişir oldu. Ama artık benim için yeter diye düşünüyorum.
Şehzadenin başının etini yemeye başladım, acilinden bir çok amaçlı dolap alması lazım.
Tüm konserveler ortalıkta duruyor
Konserve yapıp yanlışlıkla milleti zehirlemeyelim elticim, kendilerini nimetten sanırlar
Çöpe yemek bulmaya giren kedilere yazık
Valla nerdeyse benim de yapmayasım gelmişti de utandığımdan yaptım o kadar pasta pasta diye başının etini yedik diyeZor gibi
Mutfak dolaplarıma koymuştum, tencereler ortada kalıyor ya da küçük ev aletleri. Tezgah hep dolu bu ara, masada zaten yemek yiyecek yer yokBende şimdi bunları nereye koysam diye düşünüyorum
Aynen boşa milleti zehirlemeyelim
Benden utanın yahu.Valla nerdeyse benim de yapmayasım gelmişti de utandığımdan yaptım o kadar pasta pasta diye başının etini yedik diye
Üstelik de yine çok güzel yaptın, zalımBenden utanın yahu.
Fasilleyim ve üstelik diyetteyim, yine de yaptım.
Ben büyük yaptıracağım ondan bekliyorum. Oda kimbilir ne zamanaMutfak dolaplarıma koymuştum, tencereler ortada kalıyor ya da küçük ev aletleri. Tezgah hep dolu bu ara, masada zaten yemek yiyecek yer yok
Bir kiler niyetine dolap şart oldu.
Belki uyguna buluruz elticim, yoksa tıkıştıracağız bir yerlere mecbur.
Ben bu ara öyle bir işe giremem elticim. TOKİ’ye kaydolduk, çekilişten önce büyük işe giremem.Ben büyük yaptıracağım ondan bekliyorum. Oda kimbilir ne zamana
Onun üstündeki ile yakinlas diyorsun yani hım hooommm bak bu güzelmiş ahahahSuçumuz polis olmamak anladım
Sen neyynnn beklion daaaa
Benim kuzenim senin yaşadklarını yaşadı
Hatta ve hatta kadın bi ara bildiğin yaptığı yemeğin suyunu boşalttı kuzenm uyardı die
Kuzenimde onun bulunduğu katn üst komiusuna gidio hergün dökmeye başladı
Neyse kadın ev sahibi olmasına rağmen evi sattı gitti
Uğraşacam abla bu kadınla uğraşacam çok pis kinlendim artık,söyleyecem 2 güne bir arayacam onun ev sahibini şikayet icin,eşiyle konuscak eşim polisi arayacaktım aratmadı ben önce bir konuşayım diye, eğer yarın aynı boku yerse afedersin zabitayi Arıcam hemen.bugün senle mesajlastikya markette işte eve döndüm bu olay patladı patladım bende.Aman kuzum sakin olDersiz başına dert alma. Ev sahibine söyle ya da yöneticiye
Sakin bir şekilde yap ne yapacaksan kuzuOnun üstündeki ile yakinlas diyorsun yani hım hooommm bak bu güzelmiş ahahahyapabilirim
Uğraşacam abla bu kadınla uğraşacam çok pis kinlendim artık,söyleyecem 2 güne bir arayacam onun ev sahibini şikayet icin,eşiyle konuscak eşim polisi arayacaktım aratmadı ben önce bir konuşayım diye, eğer yarın aynı boku yerse afedersin zabitayi Arıcam hemen.bugün senle mesajlastikya markette işte eve döndüm bu olay patladı patladım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?