En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Ellerine sağlık elticim afiyet ile tüketin inşallah
Bende aynı moddayım Kocalarıda konserve yapalım. Belki bozulur çöpe atarız
Amin elticim, sana da kolaylıklar ve afiyetler olsun inşallah.
Artık ne kavanoz ne de kapak yetişir oldu. Ama artık benim için yeter diye düşünüyorum.
Şehzadenin başının etini yemeye başladım, acilinden bir çok amaçlı dolap alması lazım.
Tüm konserveler ortalıkta duruyor

Konserve yapıp yanlışlıkla milleti zehirlemeyelim elticim, kendilerini nimetten sanırlar
Çöpe yemek bulmaya giren kedilere yazık

Sende gel bana çaya

Bende şimdi bunları nereye koysam diye düşünüyorum
Aynen boşa milleti zehirlemeyelim

Bende şimdi bunları nereye koysam diye düşünüyorum
Aynen boşa milleti zehirlemeyelim
Mutfak dolaplarıma koymuştum, tencereler ortada kalıyor ya da küçük ev aletleri. Tezgah hep dolu bu ara, masada zaten yemek yiyecek yer yok
Bir kiler niyetine dolap şart oldu.
Belki uyguna buluruz elticim, yoksa tıkıştıracağız bir yerlere mecbur.

Valla nerdeyse benim de yapmayasım gelmişti de utandığımdan yaptım o kadar pasta pasta diye başının etini yedik diye
Benden utanın yahu.
Fasilleyim ve üstelik diyetteyim, yine de yaptım.

Ben büyük yaptıracağım ondan bekliyorum. Oda kimbilir ne zamana

Ben büyük yaptıracağım ondan bekliyorum. Oda kimbilir ne zamana
Ben bu ara öyle bir işe giremem elticim. TOKİ’ye kaydolduk, çekilişten önce büyük işe giremem.
Hele birde çıkarsa, hiç giremem.

İnşallah fırsatın olur da yaptırırsın.

Onun üstündeki ile yakinlas diyorsun yani hım hooommm bak bu güzelmiş ahahah yapabilirim
Aman kuzum sakin olDersiz başına dert alma. Ev sahibine söyle ya da yöneticiye
Uğraşacam abla bu kadınla uğraşacam çok pis kinlendim artık,söyleyecem 2 güne bir arayacam onun ev sahibini şikayet icin,eşiyle konuscak eşim polisi arayacaktım aratmadı ben önce bir konuşayım diye, eğer yarın aynı boku yerse afedersin zabitayi Arıcam hemen.bugün senle mesajlastikya markette işte eve döndüm bu olay patladı patladım bende.

Sakin bir şekilde yap ne yapacaksan kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…