Suçumuz polis olmamak anladımEkler yapıyorum yine, polis arkadaş istediEki Görüntüle 3130992
Sen neyynnn beklion daaaa
Benim kuzenim senin yaşadklarını yaşadıYa bıktım canoya vallahi billahi bıktım artık olan yedikleri benim balkonumda kackez uyardım .bugün eve geldim benim geldiğimi görmüş belli anında mutfak balkonuma cirpti bütün yumurta kabukları pislikleri balkona çıkıp bağırdım girdi içeriye .çıktım kapısına kapıyı açmıyor ,küçük oğlu açtı annesini gidip çağırıyor kadın gelmiyor kapı açık çocuk işi varmış annemin diyor .bastım zile bikac kez bende kapısı açık abla gelirmisin bı zahmet diye seslendim .ne oldu diyor değişik değişik yediğin ictigin balkonumda ben pisliginizi hem balkonumda hem banyomda bu arada banyoda akıyor sarıl sarıl umursadiklari yok, temizlemek zorunda mıyım kackez uyardım,üzerime geldiginizden beri kışlık bişey kurutamiyorum bile ,sesimiz cikmiyor diyede tepemize sicilmaz ayıp dedim.
Bilerek inadına cirptim bundan sonrada cirpacam diyor bana ,delirmisim cano resmen ne diyon sen ,sen kimsin ya dedim herzaman yapıyon pisliği ne edepsiz insansız diye bağırıp yürüdüm üzerine hadi dedim çırp devam et bak bakalim mahkemede gorusuyormuyuz dedim yıktım ortalığı saydirdim suçlu durumuna düşmemek için tuttum kendimi cano yoksa orda parçalayacaktim o.cocugunu.
Edepsiz pislik mahlukat . Topladım poşete pisliklerini .
Eşime dedim eşiyle konuşacak eşini görünce ayriyeten bende saycam lafı azcik erkeklik gururu varsa benden cekinip karısınin hakkından gelir yoksa çok fena olacak. Kafaya koydum o kadına ben bişey yapcam bundan sonra korksun benden .kaç senedir komşudur dedim usulüyle uyardım ama yok bugün edepsizce yuzsuzce konuşması beni son raddeye getirdi.
Ellerine sağlık elticim afiyet ile tüketin inşallahSağ olasın elticim, kolayladım gibi.
Turşular kuruldu
Şakşukanın domatesi kaynatıldı, patlıcanı kızartıldı, şimdi biberleri pişiyor
Kavanozlar yıkandı, kapaklar kaynıyor
Şehzade “beni de kavanozlayacaksın diye korkuyorum” dedi, bende “kimseyi zehirlemek istemem” dedim, adam evden kaçtı
Sağ olasın Canom
Aynen öğrenelim@Blue_Peri üst komşun ile ne oldu hayırdır
Eyi akşamlar gulu guluEi akşamlar gulu gulular
Yaptım yaa dolapta. Bir ara süsler çekerimSuçumuz polis olmamak anladım
Sen neyynnn beklion daaaa
Benim kuzenim senin yaşadklarını yaşadı
Hatta ve hatta kadın bi ara bildiğin yaptığı yemeğin suyunu boşalttı kuzenm uyardı die
Kuzenimde onun bulunduğu katn üst komiusuna gidio hergün dökmeye başladı
Neyse kadın ev sahibi olmasına rağmen evi sattı gitti
Dolapmı yiyecekYaptım yaa dolapta. Bir ara süsler çekerim
Soğuyacak kreması donacak beeeDolapmı yiyecek
Aman kuzum sakin olYa bıktım canoya vallahi billahi bıktım artık olan yedikleri benim balkonumda kackez uyardım .bugün eve geldim benim geldiğimi görmüş belli anında mutfak balkonuma cirpti bütün yumurta kabukları pislikleri balkona çıkıp bağırdım girdi içeriye .çıktım kapısına kapıyı açmıyor ,küçük oğlu açtı annesini gidip çağırıyor kadın gelmiyor kapı açık çocuk işi varmış annemin diyor .bastım zile bikac kez bende kapısı açık abla gelirmisin bı zahmet diye seslendim .ne oldu diyor değişik değişik yediğin ictigin balkonumda ben pisliginizi hem balkonumda hem banyomda bu arada banyoda akıyor sarıl sarıl umursadiklari yok, temizlemek zorunda mıyım kackez uyardım,üzerime geldiginizden beri kışlık bişey kurutamiyorum bile ,sesimiz cikmiyor diyede tepemize sicilmaz ayıp dedim.
Bilerek inadına cirptim bundan sonrada cirpacam diyor bana ,delirmisim cano resmen ne diyon sen ,sen kimsin ya dedim herzaman yapıyon pisliği ne edepsiz insansız diye bağırıp yürüdüm üzerine hadi dedim çırp devam et bak bakalim mahkemede gorusuyormuyuz dedim yıktım ortalığı saydirdim suçlu durumuna düşmemek için tuttum kendimi cano yoksa orda parçalayacaktim o.cocugunu.
Edepsiz pislik mahlukat . Topladım poşete pisliklerini .
Eşime dedim eşiyle konuşacak eşini görünce ayriyeten bende saycam lafı azcik erkeklik gururu varsa benden cekinip karısınin hakkından gelir yoksa çok fena olacak. Kafaya koydum o kadına ben bişey yapcam bundan sonra korksun benden .kaç senedir komşudur dedim usulüyle uyardım ama yok bugün edepsizce yuzsuzce konuşması beni son raddeye getirdi.
Getie ben soğuturumSoğuyacak kreması donacak beee
Abla netn kapalıysa normal msj atarmYarın konu gelir
Direk arasanAbla netn kapalıysa normal msj atarm
Evet NevoşumYarın konu gelir
Yarın gelir bekleGetie ben soğuturum
Zaten benm kocam geldiDirek arasan
Şimdilik yarın evdeyim ama belli olmaz
Ben malzeme tedarik kısmında zorlandım yaHava sıcak insan rezil oluyorEllerine sağlık
O zaman ben evde oturayımZaten benm kocam geldi
Yarn ben pek yokum
Bende yapabilirim inşallahBen malzeme tedarik kısmında zorlandım ya
En basit şeyi bile bir kaç market gezerek bulabildim, köküne kıran girmiş gibiydi herşeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?