• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Sakin bir şekilde yap ne yapacaksan kuzu🫣
Valla hala içim sogumadi yasomya sesleri geldikçe çıkıp Allah ne verdiyse biseyler yapasim var.yarin dışarda denk gelirse ederim ağzına . inşallah yarında yapar o pisliği . mübarek gün günaha soktu ya sokacam bende onu neysem.

Kuzu bankayı aramista eşim ,adam sistemde görünüyor ama direk burdan tekrar yapalım istersen demiş artık bugün bankadan yapmışlar parayı da yatırmış.
Hayırlı olsun, hayırlısı olsun inşallah kuzu. Rabbim size de ev sahibi olmayı nasip etsin.🤲🏻🥰😍🎈

Hayırlı olsun, hayırlısı olsun inşallah kuzu. Rabbim size de ev sahibi olmayı nasip etsin.🤲🏻🥰😍🎈
Amin kuzum hayırlısı inşallah kimin nasibinde varsa hayırlısı ile sağlıkla alıp oturmayı nasip etsin 🤲😘 sizin içinde coook coook amiiiiiiiin🤲 :KK60:

Ben bu ara öyle bir işe giremem elticim. TOKİ’ye kaydolduk, çekilişten önce büyük işe giremem.🫣
Hele birde çıkarsa, hiç giremem. :KK70:

İnşallah fırsatın olur da yaptırırsın.🤲🏻 :KK60:
İnşallah çıkar elticim🤩🥰
Benimde zor 🤦

Onun üstündeki ile yakinlas diyorsun yani hım hooommm bak bu güzelmiş ahahah 🤣🤣🤣yapabilirim 🤣🤣

Uğraşacam abla bu kadınla uğraşacam çok pis kinlendim artık,söyleyecem 2 güne bir arayacam onun ev sahibini şikayet icin,eşiyle konuscak eşim polisi arayacaktım aratmadı ben önce bir konuşayım diye, eğer yarın aynı boku yerse afedersin zabitayi Arıcam hemen.bugün senle mesajlastikya markette işte eve döndüm bu olay patladı patladım bende.
Bence çok abartmaya gerek yok😔Zararlı çıkma sonunda🤷

Çok sabrettim kuzu inan bana bak yerimde başkasi olsa bukadar sabretmez .benim bukadar sabrıma karşı bukadar edepsizce bilerek inadına attım bidahada atacam dediya film koptu .sustukça tepeme sicarlar işte daha önceden gösterecektim tepkimi ama işte komşuluk dedim usulüyle uyardım hep çoğu zaman sabır dedim sustum.bugun patladım işte.
Amin kuzum amin🤲
Onun seviyesine düşme lütfen🤦🤗🥰

Bence çok abartmaya gerek yok😔Zararlı çıkma sonunda🤷
Ben niye zararlı cikcam o düşünsün abla ,bugünlük bir olay değil bu çünkü kaç senedir çekiyorum ,bugün yuzsuzlugu dahada ortaya çıktı itiraf etti inadına yaptığını . Zaman bakalım neler gösterecek

Ben niye zararlı cikcam o düşünsün abla ,bugünlük bir olay değil bu çünkü kaç senedir çekiyorum ,bugün yuzsuzlugu dahada ortaya çıktı itiraf etti inadına yaptığını . Zaman bakalım neler gösterecek
Kadın bir şey falan yapar🤦Ben korkarım kavgadan🤣

Kadın bir şey falan yapar🤦Ben korkarım kavgadan🤣
Yok abla bı halt yiyemez bende kolay lokma değilim öyle sabrettigime bakma🤣
Kadının üzerine yürüdüm saydım lafı yüzüme kapattı kapıyı birde kapatmasaydi o sinirle gerçekten herşey yapabilirdim yüzsüz konuşması beni çok sinirlendirdi .ben hala saydım saydim bı abla geldi zaten durumu anlattım ayıpladi oda , çıksaydı anca kapı arkasından dinledi pislik görürüm onu ben aklı varsa çıkmaz karşıma. Ben lisede çok kavgaya cagirilirdim yardım için ahahaha fenaydim🤣🤣🤣🤣

Kadının üzerine yürüdüm saydım lafı yüzüme kapattı kapıyı birde kapatmasaydi o sinirle gerçekten herşey yapabilirdim yüzsüz konuşması beni çok sinirlendirdi .ben hala saydım saydim bı abla geldi zaten durumu anlattım ayıpladi oda , çıksaydı anca kapı arkasından dinledi pislik görürüm onu ben aklı varsa çıkmaz karşıma. Ben lisede çok kavgaya cagirilirdim yardım için ahahaha fenaydim🤣🤣🤣🤣
:KK57: senden beklemediğim bir performans 😁

:KK57: senden beklemediğim bir performans 😁
Valla cano 9 senenin birikmisi var üzerimde pimi çekilmiş bomba gibi kaldım e patliyim artık yazık bana🤣
Evlendiğimden beri de ne kavgaya karisiyorum ne kimseye mülayim mülayim yaşayıp gidiyordum işte benim suçum değil gidecek nokta😌

keske beni de cagirsaydin :KK53:

Back