- 8 Nisan 2017
- 56.970
- 300.189
- 698
nasilsin blue sakimlestin mi :))Minikimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasilsin blue sakimlestin mi :))Minikimmm
Ah minikiiiim burda olsaydın kesin parçalardin senkeske beni de cagirsaydin
Hala sakinlesemedim kuzu o kadına ders vermeden sakinlesemicem arsız edepsiz .nasilsin blue sakimlestin mi :))
yemin ederim birinin sacina yapismak hep hayalimi suslemistirAh minikiiiim burda olsaydın kesin parçalardin sen
sorun neydi kiHala sakinlesemedim kuzu o kadına ders vermeden sakinlesemicem arsız edepsiz .
Vallahi tam saç başlık minik kaynana stresin bitresin kalmazdı valla pambuk gibi kalırdınyemin ederim birinin sacina yapismak hep hayalimi suslemistir
Önceki mesajlarda vardı kuzu yazmıştım canoya dur bulayimsorun neydi ki
okudum simdi :))Önceki mesajlarda vardı kuzu yazmıştım canoya dur bulayim
Minik Duduklu Tencere bu kuzuYa bıktım canoya vallahi billahi bıktım artık olan yedikleri benim balkonumda kackez uyardım .bugün eve geldim benim geldiğimi görmüş belli anında mutfak balkonuma cirpti bütün yumurta kabukları pislikleri balkona çıkıp bağırdım girdi içeriye .çıktım kapısına kapıyı açmıyor ,küçük oğlu açtı annesini gidip çağırıyor kadın gelmiyor kapı açık çocuk işi varmış annemin diyor .bastım zile bikac kez bende kapısı açık abla gelirmisin bı zahmet diye seslendim .ne oldu diyor değişik değişik yediğin ictigin balkonumda ben pisliginizi hem balkonumda hem banyomda bu arada banyoda akıyor sarıl sarıl umursadiklari yok, temizlemek zorunda mıyım kackez uyardım,üzerime geldiginizden beri kışlık bişey kurutamiyorum bile ,sesimiz cikmiyor diyede tepemize sicilmaz ayıp dedim.
Bilerek inadına cirptim bundan sonrada cirpacam diyor bana ,delirmisim cano resmen ne diyon sen ,sen kimsin ya dedim herzaman yapıyon pisliği ne edepsiz insansız diye bağırıp yürüdüm üzerine hadi dedim çırp devam et bak bakalim mahkemede gorusuyormuyuz dedim yıktım ortalığı saydirdim suçlu durumuna düşmemek için tuttum kendimi cano yoksa orda parçalayacaktim o.cocugunu.
Edepsiz pislik mahlukat . Topladım poşete pisliklerini .
Eşime dedim eşiyle konuşacak eşini görünce ayriyeten bende saycam lafı azcik erkeklik gururu varsa benden cekinip karısınin hakkından gelir yoksa çok fena olacak. Kafaya koydum o kadına ben bişey yapcam bundan sonra korksun benden .kaç senedir komşudur dedim usulüyle uyardım ama yok bugün edepsizce yuzsuzce konuşması beni son raddeye getirdi.
benim kagnana sorunu bitti ..ev halimi gorunce kendileri kactilarVallahi tam saç başlık minik kaynana stresin bitresin kalmazdı valla pambuk gibi kalırdın
valla ev sahibi halledemezse tek yapilacak sey onun uaptigini ona yasatmak kac katli binaniz sen kacta o kacta oturuyor
Deme ne yaptın ev halin hayırdırbenim kagnana sorunu bitti ..ev halimi gorunce kendileri kactilar
7 mi 8 mi ne katlı kuzu. Zeminin bir ustundeyim 1.kat geçiyor heralde, oda üstümde işte.valla ev sahibi halledemezse tek yapilacak sey onun uaptigini ona yasatmak kac katli binaniz sen kacta o kacta oturuyor
ooo bayagi yuksekmis sizinki 2-3katliysa diye dusunmustum7 mi 8 mi ne katlı kuzu. Zeminin bir ustundeyim 1.kat geçiyor heralde, oda üstümde işte.
ya mutfak karisikti hala duzen oturmadiDeme ne yaptın ev halin hayırdır
KuzuuuumGünaydın kuzumm
Anne olur mu allasen kal bak yardımada çok ihtiyacım var yaparız beraber deseydin az ısrar etseydin ya minikooo bayagi yuksekmis sizinki 2-3katliysa diye dusunmustum
ya mutfak karisikti hala duzen oturmadi
sabah 5 bucuk esime kalkiyorum . 8 de cocuklar icin tekrar kalkihorum .
gelip onlara kahvalti hazirladim
sonra kiza beslenme oglanlara ogle yemegi derken saftim kaydi kendileri de gorduler .
kaynana diyor ki sen hangi arada derede supurge yapacaksin isin cok zor dedi
o gunun aksami esime sen bizi birak dediler gittilee ..
kız kadin bardak tutamiyor nasil yardim edecekAnne olur mu allasen kal bak yardımada çok ihtiyacım var yaparız beraber deseydin az ısrar etseydin ya minik
Kız bende gerçekten yapsın diye demedim dalga geç diyekız kadin bardak tutamiyor nasil yardim edecek
yok kiz dalga gecilecek durumda degil kendileri de rahat edenediler ...bence evde tv olmamasi da etkiledi onlari iste ben srif bu yuzden tv almiyorum eveKız bende gerçekten yapsın diye demedim dalga geç diye
Neyse ki topuklamis
O zaman kadın senden korksunYok abla bı halt yiyemez bende kolay lokma değilim öyle sabrettigime bakma
Kadının üzerine yürüdüm saydım lafı yüzüme kapattı kapıyı birde kapatmasaydi o sinirle gerçekten herşey yapabilirdim yüzsüz konuşması beni çok sinirlendirdi .ben hala saydım saydim bı abla geldi zaten durumu anlattım ayıpladi oda , çıksaydı anca kapı arkasından dinledi pislik görürüm onu ben aklı varsa çıkmaz karşıma. Ben lisede çok kavgaya cagirilirdim yardım için ahahaha fenaydim