En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Sakin bir şekilde yap ne yapacaksan kuzu
Valla hala içim sogumadi yasomya sesleri geldikçe çıkıp Allah ne verdiyse biseyler yapasim var.yarin dışarda denk gelirse ederim ağzına . inşallah yarında yapar o pisliği . mübarek gün günaha soktu ya sokacam bende onu neysem.

Kuzu bankayı aramista eşim ,adam sistemde görünüyor ama direk burdan tekrar yapalım istersen demiş artık bugün bankadan yapmışlar parayı da yatırmış.
Hayırlı olsun, hayırlısı olsun inşallah kuzu. Rabbim size de ev sahibi olmayı nasip etsin.

Hayırlı olsun, hayırlısı olsun inşallah kuzu. Rabbim size de ev sahibi olmayı nasip etsin.
Amin kuzum hayırlısı inşallah kimin nasibinde varsa hayırlısı ile sağlıkla alıp oturmayı nasip etsin sizin içinde coook coook amiiiiiiiin

Ben bu ara öyle bir işe giremem elticim. TOKİ’ye kaydolduk, çekilişten önce büyük işe giremem.
Hele birde çıkarsa, hiç giremem.

İnşallah fırsatın olur da yaptırırsın.
İnşallah çıkar elticim
Benimde zor

Bence çok abartmaya gerek yokZararlı çıkma sonunda

Onun seviyesine düşme lütfen

Bence çok abartmaya gerek yokZararlı çıkma sonunda
Ben niye zararlı cikcam o düşünsün abla ,bugünlük bir olay değil bu çünkü kaç senedir çekiyorum ,bugün yuzsuzlugu dahada ortaya çıktı itiraf etti inadına yaptığını . Zaman bakalım neler gösterecek

Kadın bir şey falan yaparBen korkarım kavgadan

Kadın bir şey falan yaparBen korkarım kavgadan
Yok abla bı halt yiyemez bende kolay lokma değilim öyle sabrettigime bakma
Kadının üzerine yürüdüm saydım lafı yüzüme kapattı kapıyı birde kapatmasaydi o sinirle gerçekten herşey yapabilirdim yüzsüz konuşması beni çok sinirlendirdi .ben hala saydım saydim bı abla geldi zaten durumu anlattım ayıpladi oda , çıksaydı anca kapı arkasından dinledi pislik görürüm onu ben aklı varsa çıkmaz karşıma. Ben lisede çok kavgaya cagirilirdim yardım için ahahaha fenaydim

senden beklemediğim bir performans

senden beklemediğim bir performans
Valla cano 9 senenin birikmisi var üzerimde pimi çekilmiş bomba gibi kaldım e patliyim artık yazık bana
Evlendiğimden beri de ne kavgaya karisiyorum ne kimseye mülayim mülayim yaşayıp gidiyordum işte benim suçum değil gidecek nokta

keske beni de cagirsaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…