• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamur İşleri Çay Saati Tarifleri:Poğaça ve Kek Tarifleri

Şimdi birinciyi nasıl görcez oylama yok ya 😃
Birinci belliydi zaten 🤠
1738312613682.png

Arkadaşlar bugün oylamamız sona eriyordu. Bildiğiniz üzere son 3 haftanın mesajları silinmiş. Düzelir mi bilmiyorum.
Oylamamızda baştan beri yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. açık ara birinciydi. O sebeple bu kategori birincisi yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. olarak ilan ediyoruz. Kendisini ve yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum 🥰

yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. :sampiyon::sampiyon::sampiyon::nazar::KK200::rolleyes:

Pazar akşamı bir aksilik olmazsa yeni kategoride görüşmek üzere 🥰

Arkadaşlar bugün oylamamız sona eriyordu. Bildiğiniz üzere son 3 haftanın mesajları silinmiş. Düzelir mi bilmiyorum.
Oylamamızda baştan beri yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. açık ara birinciydi. O sebeple bu kategori birincisi yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. olarak ilan ediyoruz. Kendisini ve yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum 🥰

yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. :sampiyon::sampiyon::sampiyon::nazar::KK200::rolleyes:

Pazar akşamı bir aksilik olmazsa yeni kategoride görüşmek üzere 🥰
Teşekkür ederim elticim. :KK60: ♥️♥️

Arkadaşlar hepimizin ellerine, emeğine sağlık.😌

Oy kullanan arkadaşlarımıza da teşekkür etmek isterdim, ama göremiyoruz sistemin durumu yüzünden.

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. elticim, ne yapayım? 🥹
Anasayfadan toplu bir teşekkür mü edeyim?

Back