• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Ellerine sağlık elticim afiyet ile tüketin inşallah 🥰🤗
Bende aynı moddayım:KK70: Kocalarıda konserve yapalım. Belki bozulur çöpe atarız:KK70:
Amin elticim, sana da kolaylıklar ve afiyetler olsun inşallah.🥰😍🎈
Artık ne kavanoz ne de kapak yetişir oldu. Ama artık benim için yeter diye düşünüyorum.
Şehzadenin başının etini yemeye başladım, acilinden bir çok amaçlı dolap alması lazım.
Tüm konserveler ortalıkta duruyor 🤣🤣

Konserve yapıp yanlışlıkla milleti zehirlemeyelim elticim, kendilerini nimetten sanırlar :KK70:
Çöpe yemek bulmaya giren kedilere yazık :KK70:

Suçumuz polis olmamak anladım :KK70:

Sen neyynnn beklion daaaa

Benim kuzenim senin yaşadklarını yaşadı
Hatta ve hatta kadın bi ara bildiğin yaptığı yemeğin suyunu boşalttı kuzenm uyardı die
Kuzenimde onun bulunduğu katn üst komiusuna gidio hergün dökmeye başladı :KK70:
Neyse kadın ev sahibi olmasına rağmen evi sattı gitti :KK70:
Sende gel bana çaya:KK70:

Amin elticim, sana da kolaylıklar ve afiyetler olsun inşallah.🥰😍🎈
Artık ne kavanoz ne de kapak yetişir oldu. Ama artık benim için yeter diye düşünüyorum.
Şehzadenin başının etini yemeye başladım, acilinden bir çok amaçlı dolap alması lazım.
Tüm konserveler ortalıkta duruyor 🤣🤣

Konserve yapıp yanlışlıkla milleti zehirlemeyelim elticim, kendilerini nimetten sanırlar :KK70:
Çöpe yemek bulmaya giren kedilere yazık :KK70:
Bende şimdi bunları nereye koysam diye düşünüyorum🤔😁
Aynen boşa milleti zehirlemeyelim:70:

Bende şimdi bunları nereye koysam diye düşünüyorum🤔😁
Aynen boşa milleti zehirlemeyelim:KK70:
Mutfak dolaplarıma koymuştum, tencereler ortada kalıyor ya da küçük ev aletleri. Tezgah hep dolu bu ara, masada zaten yemek yiyecek yer yok🫣
Bir kiler niyetine dolap şart oldu.🫣
Belki uyguna buluruz elticim, yoksa tıkıştıracağız bir yerlere mecbur.🤷🏻‍♀️

Valla nerdeyse benim de yapmayasım gelmişti de utandığımdan yaptım o kadar pasta pasta diye başının etini yedik diye 🫣 :KK53:
Benden utanın yahu. En Büyük KK
Fasilleyim ve üstelik diyetteyim, yine de yaptım.:işsiz:

Mutfak dolaplarıma koymuştum, tencereler ortada kalıyor ya da küçük ev aletleri. Tezgah hep dolu bu ara, masada zaten yemek yiyecek yer yok🫣
Bir kiler niyetine dolap şart oldu.🫣
Belki uyguna buluruz elticim, yoksa tıkıştıracağız bir yerlere mecbur.🤷🏻‍♀️
Ben büyük yaptıracağım ondan bekliyorum. Oda kimbilir ne zamana😁

Ben büyük yaptıracağım ondan bekliyorum. Oda kimbilir ne zamana😁
Ben bu ara öyle bir işe giremem elticim. TOKİ’ye kaydolduk, çekilişten önce büyük işe giremem.🫣
Hele birde çıkarsa, hiç giremem. :KK70:

İnşallah fırsatın olur da yaptırırsın.🤲🏻 :KK60:

Suçumuz polis olmamak anladım :KK70:

Sen neyynnn beklion daaaa

Benim kuzenim senin yaşadklarını yaşadı
Hatta ve hatta kadın bi ara bildiğin yaptığı yemeğin suyunu boşalttı kuzenm uyardı die
Kuzenimde onun bulunduğu katn üst komiusuna gidio hergün dökmeye başladı :KK70:
Neyse kadın ev sahibi olmasına rağmen evi sattı gitti :KK70:
Onun üstündeki ile yakinlas diyorsun yani hım hooommm bak bu güzelmiş ahahah 🤣🤣🤣yapabilirim 🤣🤣
Aman kuzum sakin ol🤦Dersiz başına dert alma. Ev sahibine söyle ya da yöneticiye🤔
Uğraşacam abla bu kadınla uğraşacam çok pis kinlendim artık,söyleyecem 2 güne bir arayacam onun ev sahibini şikayet icin,eşiyle konuscak eşim polisi arayacaktım aratmadı ben önce bir konuşayım diye, eğer yarın aynı boku yerse afedersin zabitayi Arıcam hemen.bugün senle mesajlastikya markette işte eve döndüm bu olay patladı patladım bende.

Onun üstündeki ile yakinlas diyorsun yani hım hooommm bak bu güzelmiş ahahah 🤣🤣🤣yapabilirim 🤣🤣

Uğraşacam abla bu kadınla uğraşacam çok pis kinlendim artık,söyleyecem 2 güne bir arayacam onun ev sahibini şikayet icin,eşiyle konuscak eşim polisi arayacaktım aratmadı ben önce bir konuşayım diye, eğer yarın aynı boku yerse afedersin zabitayi Arıcam hemen.bugün senle mesajlastikya markette işte eve döndüm bu olay patladı patladım bende.
Sakin bir şekilde yap ne yapacaksan kuzu🫣

Back