• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Böyle durumlar zabıtaya şikayet ediliyor diye biliyorum, emin değilim ama, arasan?
Balkona çırptıgı her şeyi de süpür kapısının önüne dök.
Yapacam kuzu öyle yapacam İnankı

Kiracı kuzu ,ha onun ev sahibininde nosunu bulcam arayacam iki güne bir şikayet etcem koydum kafaya .ne atarsa balkonuma kapısının önünde bulacak soksun biyerine.
Ev sahibine şikayette bulun. O onun icabına bakar kuzu.
Sakin ol, sinirle bişey yapma
Böyle insanların ayarı belli olmaz

Öyle komşuya anladığı dilden konuşcam kuzu ,aynı devam ederse bak neler yapıyorum.polisi aratmadı eşim önce eşine ben diyeyim dedi . Eve geldiğimden beri iyi değilim cami pencereyi kirasim var yuzsuzlugune iyice bugün çileden çıktım yerimde duramiyorum
Haklısın kuzum,Allah sabir versin sana,insallah akillanir😈😈😈

Şok markette ki Karmen ama :110:
Ay sendemi çiko ariyon 🤪bende bugün yine gezdim marketleri yok bacım istediğim çiko yok hep olanlardan var kareli olanlardan var,nevos ablaya mesaj attım çektim cikolarin fotolarınıda attim🤣iyi kötü bişey aldım ince cikolardan olduğu kadar artık🤪🤣kacgundur iflahım kurudu sıcakta market gezmekten🤣

Ay sendemi çiko ariyon 🤪bende bugün yine gezdim marketleri yok bacım istediğim çiko yok hep olanlardan var kareli olanlardan var,nevos ablaya mesaj attım çektim cikolarin fotolarınıda attim🤣iyi kötü bişey aldım ince cikolardan olduğu kadar artık🤪🤣kacgundur iflahım kurudu sıcakta market gezmekten🤣
Benimki olmasa da olur kız 😁
Ama olmazsa olmazları da zor buldum. Online da dahil 3 5 marketten topladım super mario gibi. 🤦🏻‍♀️

Benimki olmasa da olur kız 😁
Ama olmazsa olmazları da zor buldum. Online da dahil 3 5 marketten topladım super mario gibi. 🤦🏻‍♀️
Şu cabamiza yönetim güccükte olsa bir teselli hedayesi versin ya kaç senedir diyorum :KK70: En Büyük KK:KK70:

İlk defa seni böyle kızgın ve üzgün gördüm 😑geçsin gitsin bir an önce inşallah
Çok sabrettim kuzu inan bana bak yerimde başkasi olsa bukadar sabretmez .benim bukadar sabrıma karşı bukadar edepsizce bilerek inadına attım bidahada atacam dediya film koptu .sustukça tepeme sicarlar işte daha önceden gösterecektim tepkimi ama işte komşuluk dedim usulüyle uyardım hep çoğu zaman sabır dedim sustum.bugun patladım işte.
Amin kuzum amin🤲

Çok sabrettim kuzu inan bana bak yerimde başkasi olsa bukadar sabretmez .benim bukadar sabrıma karşı bukadar edepsizce bilerek inadına attım bidahada atacam dediya film koptu .sustukça tepeme sicarlar işte daha önceden gösterecektim tepkimi ama işte komşuluk dedim usulüyle uyardım hep çoğu zaman sabır dedim sustum.bugun patladım işte.
Amin kuzum amin🤲
Bilmez miyim,edepli edebinden susar,edepsiz ben susturdum zanneder derler,cok doğru. Sonuna kadar haklısın kuzum .

Back