Profiterol, ekler ne istersin?Hemen adresi veriyorum, arkadaşlar da evdekileri paketleyip yollarsa ömür boyu KK mapusuna düşmesinler diye dua ederimimza doyumsuz moderatör
Şuvan bayılabilirimProfiterol, ekler ne istersin?
Tamam anlaştıkHemen adresi veriyorum, arkadaşlar da evdekileri paketleyip yollarsa ömür boyu KK mapusuna düşmesinler diye dua ederimimza doyumsuz moderatör
Tartışma var diye geldiğim topikte sunulan ikramlar sonrası bayılıp gideceğimben en iyisi kaçayım
Evet elticimKilo olarak dönecek diye zehir etme yediklerini, o kadar diyete ödül şarttı elticim.
Sağ ol ablacım yine beklerizTartışma var diye geldiğim topikte sunulan ikramlar sonrası bayılıp gideceğimben en iyisi kaçayım
Gelirim inşallah ama sunumları görünce içim bir hoş oluyor, börekler tatlılar derken sizin yüzünüzden buzdolabına saldırıyorumSağ ol ablacım yine bekleriz
Balon patladı aşkoYa eşim erken gidiyor yoksa cumartesi börekleri mi uçan balonlarla gökyüzüne uğurlayacaktım
Ablacım diyete ya da kontrol etmeye ihtiyacın yok ye gitsinGelirim inşallah ama sunumları görünce içim bir hoş oluyor, börekler tatlılar derken sizin yüzünüzden buzdolabına saldırıyorum
Herkese şimdiden bol şans öptüm hepinizi
Aynen aşkomBalon patladı aşko
Çok haklı bir konuşma olmuş elticimAyın yarısına yaklaştık, tembeller hayylaaa bekliyor tarifini yapmak için.
O zaman nideenn tarif kapmak için cebelleştiniz, soruyorum size nideennn?
Sabırsızlıkla bekliyor olacağım elticim.Çok haklı bir konuşma olmuş elticim
Kocam gitsin eşsiz balkonum ve sunumumla buradayım
Ben arka fona üç beş balon bağlarımSabırsızlıkla bekliyor olacağım elticim.
Toz toprak da serpiştir bazı yerlere, anlaşılsın konseptin elticim.Ben arka fona üç beş balon bağlarım