Ablacım sarma ve kısırda olsunDoğru diyorsun boşa kavga etmesinler, börekleri pişirsinler birbirlerine atmasınlar bana atsınlar, şimdi bu sinirle tadına bakmaz onlar, x yapmış yemem ben derler börekler ziyan olmasın, bana atsınlar yanında biraz biraz kek, sütlü/şerbetli tatlı da olursa iyi olur
Allahhhhh olur olur kabülümAblacım sarma ve kısırda olsun
Ablam, 7 yıldır kavga etmedim, etmem merak etme.Nevreste koooooşşş yarışmanın en güzel böreğini ben yapacağım kavgası var, birbirlerine yufka fırlatmadan yetiş ablacım
Hanımlar sakin lütfen.
Ayyy ablacım keşke ne güzel olurduAllahhhhh olur olur kabülüm
Biz çayı demleriz sende mi buluşalım bende miuffff börekleri gömerken sohbet de ederiz süper olur
Ne zaman ne zaman amaAblacım boşa kavga etmesinler en güzelini ben yapacağım
Yasmin biz senin bahçeye çay içmeye geliyoruzAblam, 7 yıldır kavga etmedim, etmem merak etme.
Genel konuştuğum şeye takıldı arkaşınız.
Ben bu hafta bozdum zaten hatta bugün sonDiyet elticim, diyet.
Olur böyle vakalarAblam, 7 yıldır kavga etmedim, etmem merak etme.
Genel konuştuğum şeye takıldı arkaşınız.
Ya eşim erken gidiyor yoksa cumartesi börekleri mi uçan balonlarla gökyüzüne uğurlayacaktımNe zaman ne zaman ama
Oyyyy yufkam var, hazırda dün bahçemin taze yapraklarından da olan kuru dolmam var. Hemen tatlı yapayım, bir de börek şeeetttiririmm buyruuuunnn.Yasmin biz senin bahçeye çay içmeye geliyoruz
Sarma ziyan olmasın seni kabağınla baş başa bıraksak sarmayı bana yollasan, gece boyu sardıkların 10 dakikada biter yeminle, öyle tok evin aç kedileri var bizdeBen bu hafta bozdum zaten hatta bugün son
Gece bir tencere sarma sardım
Cumartesi kabak yemeye devam
Offf ya deme böyleOyyyy yufkam var, hazırda dün bahçemin taze yapraklarından da olan kuru dolmam var. Hemen tatlı yapayım, bir de börek şeretttiririm buyruuuunnn.
Ürgüp manzaralı piknik sofrasıYa eşim erken gidiyor yoksa cumartesi börekleri mi uçan balonlarla gökyüzüne uğurlayacaktım
Diyeti bozduğun halde mi?Offf ya deme böyle
Tamam ablam hemen yolluyorumSarma ziyan olmasın seni kabağınla baş başa bıraksak sarmayı bana yollasan, gece boyu sardıkların 10 dakikada biter yeminle, öyle roketin aç kedileri var bizde
Ama olamıyorÜrgüp manzaralı piknik sofrası
Bozdum ama yediğimden hiç zevk almıyorumDiyeti bozduğun halde mi?
Hemen adresi veriyorum, arkadaşlar da evdekileri paketleyip yollarsa ömür boyu KK mapusuna düşmesinler diye dua ederimTamam ablam hemen yolluyorum
Kilo olarak dönecek diye zehir etme yediklerini, o kadar diyete ödül şarttı elticim.Bozdum ama yediğimden hiç zevk almıyorum