Kimsenin fikrini zikrini yargılandığım yok çoğu üyeyi burada yazdıkları kadarıyla tanıyor olmak hayatlarını araştırmak değil zaten burada paylaşılıyor sa yazdığı şeyler zaten herkesin yorum hakkı ve bilgisine sunulan şeylerdir
Banlanmak konusu hakkında nasıl ayakta durduğumu yazdım.
Kimsenin etlisi sütlüsü beni ilgilendirmez. Sevdiğim birkaç arkadaşım dışında, onlar yorum beklerse fikrimi söylerim, istemezse söylemem.
Bu benim yaşam biçimim.
Banlanmak konusu hakkında nasıl ayakta durduğumu yazdım.
Kimsenin etlisi sütlüsü beni ilgilendirmez. Sevdiğim birkaç arkadaşım dışında, onlar yorum beklerse fikrimi söylerim, istemezse söylemem.
Bu benim yaşam biçimim.
Birisinden bahsedilen bir mesajı alıntı yapıp yazmak zaten o kişiden bahsedilen bir konunun devamı olarak yazılır tam olarak öyle yapıp sonra da ben kendimden bahsediyordum diyorsunuz
Birisinden bahsedilen bir mesajı alıntı yapıp yazmak zaten o kişiden bahsedilen bir konunun devamı olarak yazılır tam olarak öyle yapıp sonra da ben kendimden bahsediyordum diyorsunuz
Doğru diyorsun boşa kavga etmesinler, börekleri pişirsinler birbirlerine atmasınlar bana atsınlar, şimdi bu sinirle tadına bakmaz onlar, x yapmış yemem ben derler börekler ziyan olmasın, bana atsınlar yanında biraz biraz kek, sütlü/şerbetli tatlı da olursa iyi olur