Genelde fos çıkıyor. Psikolojik olarak millet hava çok sıcak moduna giriyor genelde. Nem ve gece havanın serinlememesi mahvediyor insanı.Şu an bizde de aynı gibi ,artacak deyip duruyorlar
İnşallah öyle olurGenelde fos çıkıyor. Psikolojik olarak millet hava çok sıcak moduna giriyor genelde. Nem ve gece havanın serinlememesi mahvediyor insanı.
Sağ ol canımNevreste tüm çocukların LGS ve YKS'si açıklandı. Geçmiş olsun.
Kısmet. Her gencin başına gelebilir. Ben de ikincide yerleştim. Çaba sarf etmedim ama olsunduSağ ol canım
Önümüzdeki yks de tekrar görüşmek dileğiyle
Amin canımKısmet. Her gencin başına gelebilir. Ben de ikincide yerleştim. Çaba sarf etmedim ama olsundu
Çalışırlarsa daha iyi olacak
Direk yukardaki 3 noktadan etmiş hemde sjksjksjksjkKimmiş o densizsen kk nın altın kızısın yazmazsan olmaz
Kuzummm Allah razı olsun, ins güzel olmuştur. Sonunda hepberaber sevinirizASSOSyal kiraz güzelim inşallah çok güzel geçmiştir sınavın
İnşallahKuzummm Allah razı olsun, ins güzel olmuştur. Sonunda hepberaber seviniriz
Selaam! Bayağıdır yoktun diyeceğim ama burada kimler var ki?Selamlar
Şuan dünya yansa umurumda değil modundayim nanem ama sonuçlar aciklaninca da oturup ağlayabilirim, olsunduİnşallah
Merhaba .Selaam! Bayağıdır yoktun diyeceğim ama burada kimler var ki?
GünaydınGünaydınlar şekerler,alt dişte sıkıntı var 2 gündür yanak şiş bende bugün arayıp gidecem kesin enfeksiyon oldu.
Mutfakta yer seramiği kaplama işi kaldıi6 bin istedi usta toplasan 1 metrelik yer sadece.
Günaydın çok sağol,aynen resmen dalga geçiyorlar artık istedği fiata bakarmısın .Günaydınçok geçmiş olsun. Az daha abartsaymış usta bey
Full ev doseyecek sankiGünaydın çok sağol,aynen resmen dalga geçiyorlar artık istedği fiata bakarmısın .
Birde daha önce tanıdığımız adam yani.Full ev doseyecek sanki