O zaman tam kişisine sormuşum soruyu desene ahahhaSabahçı olmalarında bir sorun yoksa ikisini aynı yere vermek daha mantıklı olabilir. Bir gün geç alınmak zorunda kalırlarsa büyüğü küçüğüne göz kulak olur, bir tanıdık eve bırakır vs. İki farklı yere verilse saatler çakışır. Koştur koştur alıp bırakmak var. Diğer okul cezbedecek kadar iyiyse biraz zorlayacak olsa da verebilirdim çocuğu.
Ben de kararsızın dibiyim
Hahaha teşekkür ederim benim için hızlı karar olduO zaman ikisi bir olsun. Faaliyetleri değiştirebilirler. Yaşına uygun yaparlar herhalde. Sizin staj varsa zaten yakınınızda olması daha iyi olur.
Karar verebildim sonunda
Günaydın. Sanki bana da sıcak bugünGünaydınGünSıcak
En az 1 hafta çok sıcak olacakmış maalesefGünaydın. Sanki bana da sıcak bugün
Yok ya değilmiş o kadar da. Dışarı çıkıp geldim. Birkaç güne yanıciiz amaEn az 1 hafta çok sıcak olacakmış maalesef
OlduuuYok ya değilmiş o kadar da. Dışarı çıkıp geldim. Birkaç güne yanıciiz ama
Ben çok da yanacağımızı sanmıyorum. Rüzgar kuzeyden esecekmiş. Sadece yangın çıkarsa fena olur ki inşallah çıkmaz.Olduuu
Hava durumu 2 yerde de hemen hemen aynı,gece esmeyecekmis,gündüz uyur, gece takılırız artık uyanık uyanıkBen çok da yanacağımızı sanmıyorum. Rüzgar kuzeyden esecekmiş. Sadece yangın çıkarsa fena olur ki inşallah çıkmaz.
Bursa'yı bilemem. Ben 34 için konuşuyorum
Umarım onların dedikleri olur, İnstagram'da meteoroloji tahmini yapan ve hep tutturan bir sayfada öyle yazıyorGece nasıl esmeyecekmiş ki?Afad yer yer sert esecek diye uyarı yapmış.
%98 nem diyor ,nem diyor %98
98 olsa yağmur yağmaz mı diye düşünüyorum ama coğrafya bende yok pek.Umarım onların dedikleri olur, İnstagram'da meteoroloji tahmini yapan ve hep tutturan bir sayfada öyle yazıyor
Şu an bizde de aynı gibi ,artacak deyip duruyorlar